Rougsø FF skal overvinde sidste års skuffelse over, at oprykningen til Serie 2 mislykkedes i sidste sekund.

Rougsø FF skal overvinde sidste års skuffelse over, at oprykningen til Serie 2 mislykkedes i sidste sekund.

Seriefodbold:

16 til nytårsappel i Rougsø FF

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der var mødt 16 seniorspillere til lørdagens nytårsappel i Rougsø FF, hvor trænerduoen Kenni Holm og Brian Skaarup gav de fremmødte mulighed for at teste lungerne med en gang småspil på den frosthårde bane.

Der var afbud fra en håndfuld spillere til det første træningspas, og der var ikke meldinger om tilgang af nye spillere.
Efter en lille time udendørs vankede der den obligatoriske suppe i klubhuset, hvor den kommende sæson blev diskuteret.
Roougsø FF stiller med hold i Serie 3 og Serie 5.
"Der var ikke så meget optimisme at spore under optakten, det meste af tiden gik med at snakke om mulighederne for at få spillerne til at møde til træning, så der kan laves ordentlige træningspas," fortæller Lokalavisens udsendte Leo Jakobsen.

Han fortæller også, at der ikke blev meldt en målsætning ud for sæsonen, men der blev udtrykt ønske om, at træningen den sidste torsdag i måneden blev efterfulgt af socialt samvær i klubhuset.
Rougsø FFs førstehold i Serie 3 sluttede på en andenplads i sidste sæson efter Hornslet. I den afgørende duel de to klubber imellem førte Rougsø FF 2 - 0 og 2 - 1 til kort før tid, hvor Hornslet fik tilkendt et straffespark, som man i Rougsø FF-lejren fandt særdeles misvisende. Straffesparket udnyttede Hornslet, og det var nok til oprykning. Havde Rougsø FF holdt føringen hjem, var klubben rykket op i Serie 2. Den pille var og er givetvis fortsat svær at sluge!

Publiceret 31 January 2011 12:51