Martin Udsen håber, at rigtig mange borgere i byen har lyst til at bevare Fjellerup Idrætsforening.

Martin Udsen håber, at rigtig mange borgere i byen har lyst til at bevare Fjellerup Idrætsforening.

FIF-formand vil ikke mere

Formand Martin Udsen er på vej ud af Fjellerup Idrætsforening, der i den grad mangler lokal opbakning

Af
Af Nicole Wolter

"Jeg har siddet i så mange år, at jeg er løbet sur i det. Jeg føler, at der mangler opbakning i byen", siger FIF-formand Martin Udsen.
Han blev medlem af bestyrelsen i Fjellerup Idrætsforening i 1998 og formand for fem-seks år siden, og nu efterlyser han nye kræfter.
"Det er de samme 25 mennesker, der gør alt. Resten vil ikke yde en indsats, men forventer, at foreningen er der uden selv at tage aktiv del i det", siger Martin Udsen.

Mød op til mødet

Derfor opfordrer han til, at byen møder talstærkt op til generalforsamling 8. februar kl. 19.30 i Fjellerup Aktivitetshus.
"Jeg håber, at der møder rigtig mange op og har lyst til at tage en tørn. Jeg er ikke bekendt med, at der er nogen, der kunne tænke sig at blive formand, og hvis ikke der bliver valgt en ny, så lukker foreningen", siger han.
Et af foreningens store ønsker er at få flyttet fodboldbane og klubhus hen til aktivitetshuset, hvor FIF råder over en brakmark. Det er dog et stort projekt, som der skal flere til at løse.
"Vi har ikke den opbakning fra Norddjurs Kommune, som jeg kunne ønske mig. Jeg er løbet sur i det, og der må nye kræfter til", siger formanden.

Publiceret 31 January 2011 10:32