Endnu en forening er ved at bukke under på grund af mangel på frivillige kræfter. Denne gang er det Vivild & Omegns Rideklub på Krusborg.

Endnu en forening er ved at bukke under på grund af mangel på frivillige kræfter. Denne gang er det Vivild & Omegns Rideklub på Krusborg.

Er rideklubben dømt ude?

Det er sidste chance for medlemmerne i Vivild & Omegns Rideklub på Krusborg, hvis klubben skal bestå

Af
Af Nicole Wolter

Mange foreninger har svært ved at få frivillige kræfter til at tage et ansvar.
Således også hos Vivild & Omegns Rideklub på Krusborg, hvor torsdag 10. februar er sidste chance, hvis klubben skal bestå.
Det er konsekvensen efter en generalforsamling 26. januar, hvor der ikke kunne findes frivillige til at tage en tørn i bestyrelsen.
Det er ærgerligt - blandt andet fordi økonomien er i orden.

Afgørende for fremtiden

Der er derfor indkaldt til ny ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 10. februar kl. 19.00 i rideklubbens lokaler på Krusborgvej 1 mellem Auning og Gjesing.
Såfremt der på dette møde ikke kan dannes en bestyrelse på mindst fem medlemmer, vil der blive stemt om, hvorvidt klubben skal fortsætte eller stoppe.

Fakta

Om foreningen: Foreningen har eksisteret siden 1984 – dog kun siden 1999 på Krusborg Foreningen råder over stor ridehal, stalde og udendørs ridebane med belysning Foreningen tilbyder rideundervisning og privatopstaldning Se mere på viv-krusborg.dk

Publiceret 31 January 2011 11:52