En Lille Nørd rykker nu op som Store Nørd.
Ungreporter Andreas Bo Jensen skal det næste halvandet år i praktik ved DR.

En Lille Nørd rykker nu op som Store Nørd. Ungreporter Andreas Bo Jensen skal det næste halvandet år i praktik ved DR.

Lokalavisens ungreporter går til Ramasjang

Andreas Bo Jensen skal være tv-praktikant det næste halvandet år

Af
Af Lars Norman Thomsen

Lokalavisens U-21 reporter, Andreas Bo Jensen, skal det næste halvandet år teste evnerne og færdighederne ved fjernsynet.
1. februar starter ungreporteren som tv-praktikant - et år på DR B&U og et halvt år på Livsstilsredaktionen. 
"Det første halve år skal jeg producere en sæson Store Nørd, som sendes på Ramasjang fra august 2011," fortæller Andreas Bo Jensen, der er født og opvokset i Mesballe ved Ryomgård.
Han begyndte hos  Lokalaviserne januar 2009 som trainee/føl med fokus på webTV og træning op til Journalisthøjskolens optagelsesprøve.

Den unge mand kastede gik med ildhu til opgaverne og optrådte nærmest som en garvet senior i flere omgange, når han kontaktede lokalpolitikere og embedsmænd: "Hej, hej, det er Andreas fra Lokalavisen..."
Han forårsforspil gik så godt, at han uden problemer kunne stemple ind på Journalisthøjskolen i august 2009.
Sideløbende med uddannelsen fortsatte han i et studiejob hos Lokalaviserne. Det må han imidlertid kvitte nu, fordi praktikken ved DR ikke levner plads til andre udskejelser.
Andreas Bo Jensen vender først tilbage til skolebænken i august 2012, hvor han på to semestre  skal færdiggøre sin bachelor på Journalisthøjskolen.
Herefter kan det være, at DR B&U står og vifter med et tilbud af den slags, som en ung mand i sin bedste alder ikke kan sige nej til.

Publiceret 29 January 2011 17:55