Randers FC træner Ove Christensen (tv) må nu bede sine kanter om at komme med nogle tidlige indlæg fremover.

Randers FC træner Ove Christensen (tv) må nu bede sine kanter om at komme med nogle tidlige indlæg fremover. "Farlige Frank" Kristensen skal nok være klar i feltet.

Hyperfarlige Frank klar i Randers FC

Angrebsveteranen med killerinstinket i feltet skal nu være goalgetter hos kronjyderne

Af
Af Lars Norman Thomsen

Claus-Jørgen fra Pindstrup, Frank fra Nørager, Stefan fra Ryomgård og "Drillo" fra Ringsø kan ånde lettet op. Randers FC har fået en ægte goalgetter på holdet.
FC Midtjyllands 33-årige ”Farlige Frank” Kristensen skifter nemlig  med øjeblikkelig virkning til Randers FC på en kontrakt af to og et halvt års varighed, og om klubskiftet siger Frank Kristensen:
"Det bliver spændende at prøve noget nyt, og jeg glæder mig til at komme til Randers FC. Det tæller selvfølgelig med, at jeg nok var kommet lidt i overskud hos FC Midtjylland, og da jeg stadig har store ambitioner om at slå Søren Frederiksens målrekord med 139 superligamål kræver det naturligvis, at jeg får spilletid, og det håber jeg på at få i Randers FC."

Randers FCs cheftræner Ove Christensen ser den målfarlige angriber som en kærkommen offensiv tilgang:
"Jeg har som træner kendt Frank gennem mange kampe mod ham, og det jeg har set, har givet mig en stor respekt for hans kompetencer, primært som en stabil målscorer, men også hans seriøse attitude og professionelle tilgang til spillet. Vi står nu over for en spændende situation, hvor vores ønske om at finde en rutineret spiller til angrebet er blevet opfyldt med en forward, hvis målinstinkt taler for sig selv."

Publiceret 29 January 2011 17:08