Cheftræner Torben de Place i midten udtrykker stor forhåndsrespekt for Nørre Djurs, men opfordrer sine egne spillere til at vise det mod, det kræver at vinde et lokalopgør.

Cheftræner Torben de Place i midten udtrykker stor forhåndsrespekt for Nørre Djurs, men opfordrer sine egne spillere til at vise det mod, det kræver at vinde et lokalopgør.

Nedtælling til lokalopgør:

"Vi skal have modet til at vinde"

ÅHG-træner Torben de Place vil have vasket søndagens blamage og 21- 25 nederlag af, og det kommer til at gå ud over Nørre Djurs

Af
Af Lars Norman Thomsen

- Hvad er opskriften på at vinde over Nørre Djurs HK?
“En god træningsuge, hvor alle mand fortæller mig med deres attitude og indstilling, at de vil spille håndbold på divisionsplan. Det må være den bedste indgang til lokalopgøret, at vi træner igennem. Vi skal have vaske plettet af fra søndagens kamp, og det kræver hårdt arbejde.”
- Du føler ikke, at dine spillere mere trænger til en træningsfri uge for at komme ovenpå igen mentalt?
“Hør nu her, vi træner to gange om ugen og spiller kamp i weekenden. Det kan ikke være et argument for at holde træningsfri. Den køber jeg ikke.”
- Hvor er Nørre Djurs HK stærkest?
“Jeg synes, de har et komplet hold med gode skytter fra distancen og hurtige folk på mange pladser. Nørre Djurs har både helt unge og lidt mere rutinerede folk på holdet, og de er virkelig gode til at stå sammen og kæmpe som et hold.
- I vandt i efteråret 23 - 20 i Grenaa Idrætscenter. Kan I gentage den sejr?
“Selvfølgelig kan vi det, hvis vi har modet til at ville det.”
- Hvem ser du som deres bærende spiller?
“Den er svær. Holdet har flere strenge at spille på. Mikkel Eriksen og Anders Olsen er godt skydende fra distancen, og Nørre Djurs HK har også spillere, der kan levere varen på kort afstand af vores mål. Vi var godt forberedte på dem i efteråret, hvor de kun scorede 20 mål, og sidste gang vi spillede i Nørre Djurs Hallen vandt vi fortjent 20 - 19 efter at have ført stort set hele kampen.
- Hvad med Nørre Djurs HK veteranen Lars Jakobsen?
“Ham fik vi lukket godt ned i efteråret, og det har vi værktøjerne til at gøre igen.”

Publiceret 27 January 2011 11:33