Tid til at hædre en lokal ildsjæl

Rønde og Omegns Sparekasse indkalder indstillinger til årets Initiativpris

Af
Af Martin Schultz

Rønde og Omegns Sparekasse har som lokalt pengeinstitut en mere end ti år gammel tradition for at hædre en lokal borger, organisation eller forening, som har gjort en frivillig og uegennyttig indsats i lokalsamfundet.
Derfor vil Sparekassen gerne modtage indstillinger til Initiativprisen, som uddeles på garantmødet i marts. Sidste frist for at indgive emner er 11. februar.
”Vi vil gerne hædre nogen indenfor foreningsliv, kultur, sport eller fritid, som gør en forskel og som derfor fortjener et skulderklap,” siger direktør Hans Christian Madsen, Rønde og Omegns Sparekasse.
Prisen består af en check på 3.000 kr. og et fad fra en af områdets keramikere.

Hædrer en frivillig uegennyttig indsats

Gennem årene har mange gode borgere modtaget dette skulderklap. Sidste år var det frivillige fra idrættens verden, ægteparret Lene og Kurt Grønfeldt, der modtog prisen for deres indsats for håndboldungdommen i TRIF.
De foregående år har Dorte Nedergård fra Folkekirkens Nødhjælps Genbrug i Frederiks Allé i Rønde og familien Bengt Agerholm og Lene Kristensen fra Rønde Bordtennisklub modtaget hæderen.

Lokal repræsentation i komiteen

Udpegningen af årets modtager af Initiativprisen sker på baggrund af de indstillinger, som Sparekasse for Rønde og Omegn modtager fra borgere i lokalområdet.
Modtageren blev tidligere fundet indenfor den gamle Rønde Kommunes grænser. I dag er grænsen mere flydende, men modtageren skal stadig høre til i Rønde og omegn.
En priskomité bestående af Karsten Larsen, Ugelbølle, Bent Enemark, Thorsager, Lise Olsen, Rønde, Per Kragh, Rønde, og sparekassens formand, Annelise Udsen, bestemmer hvem der bliver årets prismodtager.

Publiceret 27 January 2011 14:35