Dennis Høegh ligger ikke på den lade side trods vinterkulden. I disse dage forsøger han at gøre sine fodboldhoser grønne i Viborg FF.

Dennis Høegh ligger ikke på den lade side trods vinterkulden. I disse dage forsøger han at gøre sine fodboldhoser grønne i Viborg FF.

Høegh'en fløjet videret til Viborg FF

Efter 14 dages prøvetræning i Lyngby prøvetræner den tidligere IF Midtdjurs og AGF spiller Dennis Høegh nu i domkirkebyen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Finanskrisen har gjort det vanskeligt for mange håbefulde fodboldspillere at finde en klub, som vil betale dem en hyre, der er til at leve af.
Markedet er klubbernes. De kan vælge og vrage mellem håbefulde journeymen, der rejser rundt til klubberne for at byde sig til som en moderne udgave af fortidens fæstebønder.
Den tidligere IF Midtdjurs og AGF spiller Dennis Høegh er bare et eksempel. Ved årsskiftet udløb hans kontrakt med AGF. Klubben i Fredensvang vejede talentet og fandt ham for let.
Tidligere i denne måned trænede han så med 14 dage i Lyngby og spillede en enkelt træningskamp, hvor han i øvrigt kom på måltavlen.
Det udløste ikke på stående fod en kontrakt, og derfor er Dennis Høegh, 21, nu rejst videre til Viborg FF, hvor han har trænet med 1. divisionsklubbens spillere torsdag formiddag og ligeledes får mulighed for at vise sig frem i en træningskamp fredag mod Thisted.
Muligvis er der en åbning i Lyngby for Dennis Høegh alligevel. Det kræver dog nok, at Lyngby skipper sine to angrebsprofiler Lasse Riise og Kim Åbech allerede nu. Randers FC har skrevet kontrakt allerede med Lasse Riise fra næste sæson, men smider kronjyderne de rigtige penge på bordet, kan Riise snart være aktuel i Randers FC. Det sammen kan Åbech, hvis de mange transferrygter, som lige nu er i omløb, taler sandt.
 

Dennis Høegh nåede at spille 41 kampe for AGF i hans tid i klubben fra hans debut i 2007 og frem til kontraktudløbet i 2010. Dennis Høegh er ydermere noteret for 49 U-landsholdskampe for diverse danske U-landshold fra U16 og op til U21.

Publiceret 27 January 2011 13:16