Et scoop med The Boss i Ebeltoft

Bruce Springsteen kopiband en del af ambitiøst forårsprogram i Kulturministeriet.

Af
Af Martin Schultz

Kulturministeriet i Ebeltoft satser stort med to af Danmarks førende kopibands. Lørdag 5. februar kl. 20.30 kommer kopibandet The Boss til kulturhuset med Bruce Springsteens musikalske repertoire fra rå rock til bløde ballader. Amerikanske Bruce Springsteen har superstjernestatus ligesom det irske band U2, som kopibandet Die Herren præsenterer ved en koncert i Kulturministeriet 3. juni.
”I Bruce Springsteens brede musikalske udtryk finder vi en ægthed, som holder hele vejen, - med tekster fra hverdagslivet og med et brændende socialt engagement. Vi bestræber os på at levere en gennemarbejdet performance, der giver publikum et autentisk genhør med Springsteens musikalske univers,” siger bandets forsanger Michael Christensen.

Bred kombination af genrer

Kulturhuset i Ebeltoft har netop udsendt og husstandsomdelt sit store forårsprogram med 44 arrangement frem til sommerferien.
Ifølge kulturhusleder har Kulturministeriet taget skridtet fra 1. division til superliga med flere højprofilerede artister på programmet.
"Det er da lidt af et scoop, at kulturhuset i Ebeltoft får både The Boss, der er DK's anerkendte Springsteen Tribute band og Die Herren, hvis U2 show er næsten umuligt at få fat i" fortæller Kristian Krog.
"På denne måde breder vi også vores profil ud, fra at have præsenteret internationale supernavne, der var ukendte i DK, til også at have den mere populære danske scene. Så længe man er 100% fokuseret på at holde det musikalske høje niveau, tror jeg at en bred kombination af genrer og udtryk er vejen frem for et kulturhus som vores".

Publiceret 27 January 2011 10:35