Tyveknægte løb med klubhusets fladskærm

IF Midtdjurs' klubhus havde ubudne gæster på besøg seks gange sidste år, og nu har de første været forbi i 2011

Af
Af Lars Norman Thomsen

Klokken 00.45 lød alarmen hos IF Midtdjurs' klubhusbestyrer, og fem minutter senere var han på åstedet i IF Midtdjurs' klubhus på Marienhoffvej i Ryomgård.
Her kunne han konstatere, at udbudne gæster var brudt ind i klubhuset ved at bryde en terrassedør op. Gæsterne var tilsyneladende godt forberedte. Med sig havde de taget klubhusets fladskærms-tv, som de resolut havde løftet ned fra væggen. Desuden havde de opbrudt døren til køkkenet med et koben for at sikre sig fjernbetjeningen til fjernsynet. I skyndingen nåede de også at tage en favnfuld sodavand med sig.
Da klubhusbestyreren ankom til klubhuset, var gæsterne over alle bjerge. Østjyllands Politi blev alarmeret, men de godt forberedte tyveknægte fik held med deres forehavende.
I 2010 var der indbrud hele seks gange i klubhuset, og det fik IF Midtdjurs til at skærpe sikkerhedsforeskrifterne for at gøre det sværere for ubudne gæster at gå på strandhugst.
Klubhuset på Marienhoffvej, der er nabo til Midtdjurshallen ligger øde hen i nattetimerne, og det gør, at indbrudstyve som oftest kan få lov til at dyrke deres laster i ro og fred.

Publiceret 22 January 2011 19:00