Hornslets trænertrup anno 2011: (fra v.) Sebastian Schuster, Thomas Gerberg, Martin Winther, Gert Knudsen og Jonas Grønning.

Hornslets trænertrup anno 2011: (fra v.) Sebastian Schuster, Thomas Gerberg, Martin Winther, Gert Knudsen og Jonas Grønning.

Hornslet IF på overlevelsestur

Efter to oprykninger i streg i 2010 er målsætningen for Hornslets bedste seniorspillere lidt mere beskeden før den kommende sæson

Af
Af Lars Norman Thomsen

Alle fodboldspillere har det som kåde vårharer i øjeblikket. De tørster efter at komme på græs efter en lang vinter, hvor fodboldstøvlerne har været gemt væk i klædeskabet.

I Hornslet starter seniorfodboldspillerne forberedelserne til den forestående sæson lørdag 29. januar med nytårsappel på Hornslet Stadion klokken 14.

Det lugter af optimisme i klubben efter et 2010, hvor førsteholdet rykkede op fra Serie 4 til Serie 2 på bare et år. Det skete under ledelse af trænerduoen Martin Winther og Thomas Gerberg, og de er klar til at tage fat igen.

Winther tager plads på sidelinien, medens Gerberg deltager aktivt på banen. Trænerduoen får Gert Knudsen, mangeårig førsteholdsspiller i Hornslet som holdleder.

Andetholdet i Serie 5 og U-19 truppen får Jonas Grønning og Sebastian Schuster som trænere.

Overlevelse for serie 2

Hornslets bedste hold er havnet i en pulje, hvor de øvrige syv mandskaber kommer fra Aarhus-området.

"Vores målsætning for forårssæsonen er at overleve i Serie 2," siger Martin Winther.
"Vi satser desuden på, at vores andethold kan placere sig i den bedste halvdel i rækken."

Ung trup

Hornslet kan mønstre en trup med flere unge spillere, der har målmanden Lars Andersen med en fortid i Vivild og Randers Freja at læne sig opad.

Der dukker muligvis nye emner op til nytårsappellen, der kan forstærke truppen. Det kunne være Klaus Randers, tidligere Ådalen, og de seneste år målsluger på Vivilds Jyllandsseriehold eller den hyperfarlige Jesper Jepsen, der efter tre sæsoner i Kolind-Perstrup og nærved 75 mål på kontoen, fortsat tæller på knapperne i forhold til fodboldfremtid.

Hornslet er havnet i pulje med følgende hold i Serie 2: BMI FC Royal Hasle B Hornslet IF Skovbakken IK Aabyhøj IF Aarhus 1900 Aarhus Fremad

Publiceret 21 January 2011 09:48