Fællesholdet IFM-Viking-KPI hos U-17 drenge begynder den udendørs træning lørdag klokken 13 i Ryomgård med nytårsappel.

Fællesholdet IFM-Viking-KPI hos U-17 drenge begynder den udendørs træning lørdag klokken 13 i Ryomgård med nytårsappel.

Ungdomsfodbold:

U-17 drenge klar til fodboldstart

IFM-KPI-Viking har fodboldsamarbejde på drengesiden i U-17. Lørdag er der nytårsappel

Af
Af Martin Schultz

Der står Mesterrække-2 på menuen, når U-17 fællesholdet IFM-KPI-Viking starter turneringen til april. Holdet kvalificerede sig til at spille i mesterrækken ved at vinde efterårets A-række på overbevisende vis.
Lørdag begynder truppen forberedelserne til sæsonen med nytårsappel. Den afholdes i Ryomgård, hvor vejr og vind bliver afgørende for programmet til det første træningspas.
Drengene skal træne hver mandag i Kolind og hver torsdag i Pindstrup. Begge steder starter træningen klokken 18.30 og får en varighed på to timer.
Ulrik Mogensen, Kurt Frederiksen og Lars Norman Thomsen skal forestå træningen af U-17 truppen. De to førstnævnte var også med omkring truppen i foråret, medens sidstnævnte er ny i denne sammenhæng efter de seneste seks år at have været seniortræner i Kolind-Perstrup IF.
Lars Norman Thomsen afløser truppens mangeårige træner Henrik Laursen, som efter eget ønske har valgt at geare lidt ned på træningen for også at have tid til blandt andet af følge sønnen Emil Laursen som er fast mand på AGFs U-17 mandskab.
Henrik Laursen skal dog være med omkring Kolind-Perstrups bedste seniormandskab i Serie 2 i kampene.

Ny spillere velkomne

U-17 truppen kan både mønstre 11-mandsholdet i mesterrække-2 og et syvmandshold, men truppen er åben for nye ansigter.
Går der spillere rundt i lokalområdet eller andre steder på Djursland, som gerne vil teste evnerne på mesterrækkeniveau, er de velkomne til at deltage i træningen, lyder opfordringen fra trænertruppen.
Lørdagens nytårsappel starter klokken 13 omklædt ved klubhuset i Ryomgård. Alle spillere skal både have fodboldstøvler og løbesko med i tasken.

Træningskampe. IFM-Viking-KPI har aftalt træningskampe mod Hessel Fodboldskole og Horsens AC. Desuden deltager holdet i JBUs træningsturnering. I turneringen ser U-17 drenge M2 således ud: 1. Fårvang IF 2 Hadsten SK 3 Hobro IK 4 Kolind/Midtdjurs 5 Vejlby IK 6 VRI

Publiceret 19 January 2011 23:48