Fra venstre håber

Fra venstre håber "Brøggeren" og fru Hanne, John Hansen og Finn Christensen på overlevelse for FC Djursland i 2. division.

FC Djursland:

Hardcore fans ønsker rutinerede spillere

FC Djursland har brug for rutinerede spillere for at sikre sig overlevelse i 2. division.

Af
Af Martin Schultz

En lille håndfuld trofaste FC Djursland fans havde taget opstilling ved indgangen til Grenaa Stadion, da der lørdag middag blev kaldt til nytårsappel for klubbens spillere.
Vejrliget magede det således, at der ikke blev sat en eneste fodbold i spil på de spejlblanke og vandoversvømmede baner på anlægget i Grenaa.
Så de trofaste fans måtte søge tilflugt i cafeteria'et på Grenaa Stadion, mens de 18 omklædte spillere og cheftræner Brian Engelund blev sendt ud på en 7,5 km lang løbetur gennem byen og ned omkring havnen.

Sølvbryllup på udebane i Næsby

Som i klubbens ledelse lyder kravet fra dagens fan-fraktion på overlevelse i 2. division.
FC Djursland ligger efter efterårssæsonen i betænkelig nærhed af nedrykningsstregen og har tre point at give af, når forårssæsonen fløjtes i gang med en hjemmekamp mod topholdet FC Blokhus lørdag 19. marts.
”Vi skal blive i divisionen og det kræver nok nogle rutinerede spillere. Vi har været for dårlige på udebane, hvor vi kun har fået et point i syv kampe i efteråret,” siger hardcore fan Carsten Morten Brøgger, kendt som Brøggeren, som ifølge eget udsagn har fulgt holdet på udebane gennem de seneste 75 kampe.
Og Brøggeren ryster heller ikke på hånden, for kærligheden gælder både FC Djursland og hustruen gennem snart 25 år, Hanne.
”Vores sølvbryllup falder sammen med FC Djurslands udekamp mod Næsby 25. april. Så vi holder sølvbryllup i Næsby.”

Peter Degn til FC Djursland

Også to andre fans, John Hansen og Finn Christensen, håber på overlevelse i 2. division.
”Vi trænger til et par rutinerede spillere, men vi ved det er svært at skaffe dem til FC Djursland,” siger John Hansen.
Fansene glæder sig over at Mads Berg er klar igen efter en langvarig skade. Han repræsenterer rutine, ligesom Søren Holdgaard og Joakim Gotfred, som begge har fået lærepladser gennem Erhvervsklubbens netværk i FC Djursland.
Seneste bud på en rutineret spiller kommer fra en blogger, Jon, i en kommentar på Lokalavisens hjemmeside:
”Jamen hvis man mangler rutine, kunne det så ikke være en mulighed og prøve Peter Degn som jo ikke skulle forsætte i Silkeborg men bare skulle spille s5 hjemme i Ebeltoft,” skriver Jon med henvisning til at den tidligere professionelle i blandt andet Everton, Peter Degn, efter sin exit fra Silkeborg IF fremover vil passe sin bodega i Ebeltoft.

null

Publiceret 19 January 2011 13:22