"Oldies but goodies" kunne også være overskriften på det årlige håndboldstævne i Assentoft Hallerne for gamle damer og herrer. Arkivfoto.

Gamle muskler i spil ved X-MAS Cup

X-MAS Cup i Assentoft-Hallerne var igen en succesfuld turnering for de rutinerede håndboldspillere

Af
Af Andreas Bo Jensen

Der skal lidt ekstra opvarmning til, tempoet er en smule lavere end i tv, men mentaliteten er stadig den samme – der spilles for at vinde.

Det konstaterede DGI Østjylland og Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening, som igen arrangerede den årlige X-MAS Cup i Assentoft-Hallerne i starten af januar.

Praktisk mundfuld

400 håndboldspillere i aldersklasser fra Old Boys til Super Grand Old Boys mødtes til en dag med håndbold og gensynsfest.

Og den store interesse med 39 tilmeldte hold var en ordentlig praktisk mundfuld for arrangørerne, som trods alt nåede alle 49 kampe i tidsrummet 8.00 til 19.00.

Efter den pressede sportslige begivenhed var det tid til det sociale islæt – en afsluttende aftenfest med stor gensynsglæde.

Årets vindere af X-MAS Cup i Assentoft-Hallerne: Old Girls A: Hobro Old Girls B: Vorup Grand Old Girls: Hobro Old Boys: Bjerringbro Grand Old Boys: Hørning Super Grand Old Boys: Grenaa

Publiceret 19 January 2011 12:43