Kirstine Bille inviterer erhvervslivet på nytårskur hos Lübker Golf Resort.

Kirstine Bille inviterer erhvervslivet på nytårskur hos Lübker Golf Resort.

Erhvervslivet skal stå tidligt op

Borgmester Kirstine Bille inviterer det syddjurske erhvervsliv til morgenmøde hos Lübker Golf

Af
Af Lars Norman Thomsen

Syddjurs borgmester Kirstine Bille (SF) spilder ikke tiden. Onsdag 9. februar inviterer hun erhvervslivet i Syddjurs til morgenmad, borgmesterord og dialog, en såkaldt nytårskur, hos Lübker Golf Resort ved Nimtofte. Mødetid klokken 7.45 og halvanden time frem.

Kirstine Bille vil give sit bud på 2011 set fra et erhvervspolitisk perspektiv, en række aktuelle erhvervsprojekter vil blive præsenteret, og erhvervslivet kan møde deres lokale byrådsmedlemmer.

”2011 tegner til at blive et rigtigt spændende år med store muligheder for at skabe nye arbejdspladser og fornyet vækst i Syddjurs Kommune, og jeg ser frem til at skyde erhvervsåret 2011 i gang med denne nytårskur”, siger borgmesteren, som trods sin politiske placering på venstrefløjen tilsyneladende trives som en fisk i vandet i selskab med erhvervslivets repræsentanter.

Kirstine Bille meddelte allerede ved sin tiltrædelse, at tanker om samfundsovertagelse af produktionsmidlerne er verdensfjerne og ligegyldige for hende i den tid, der er vores.

Hun har barberet sin ungdoms Marx med en hæksaks, så den gamle filosof både har mistet hår og skæg.

Publiceret 19 January 2011 13:38