ÅHG skal rykke tættere sammen i bussen før de kommende kampe efter en træls start på 2011. Søndag gælder det VRI, og den kamp skal vindes.

ÅHG skal rykke tættere sammen i bussen før de kommende kampe efter en træls start på 2011. Søndag gælder det VRI, og den kamp skal vindes.

Håndbold - 3. division:

ÅHG har kniven på struben

Et stort 17 - 26 nederlag til topholdet Give Fremad gør, at Aastrup/Hammelevs håndboldherrer skal vinde søndagens hjemmekamp mod VRI for at hænge på i 3. division

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den tidligere landsholdsmålmand og fotomodel Søren Godtfredsen vogtede målet for topholdet Give Fremad, der søndag eftermiddag gæstede Grenaa Idrætscenter, hvor Aastrup/Hammelev (ÅHG) på forhånd havde øjnet en mulighed for at byde topholdet trods.
Det blev ved forhåbningerne mod det contrastærke Give Fremad mandskab, der vandt med de sikre cifre 17 - 26 efter pauseføring 9 - 12.
"Vi startede egentlig fint, og Jens Olesen i målet stod rigtig godt og reddede både kontraer og gennembrud. Det kneb mere i angrebet mod et Give forsvar, der stod godt, og i målet havde Søren Godtfredsen en god dag," siger ÅHG træner Torben de Place.
Hjemmeholdet brændte for mange chancer i første periode, og derfor var det logisk, at det stærke tophold kunne gå til pause med en tremålsføring.

Direkte rødt til Wiil

Anden halvlegs helst store samtaleemne var det røde kort til ÅHGs unge Jacob Wiil, som på et straffekast ramte Søren Godtfredsen i hovedet på et straffekast. Dommerne tolkede, at handlingen var fortsætlig, men det var ÅHG træner Torben de Place ikke ligefrem enig i:
"Godtfredsen bevæger sig klart, så helt forkert at give Wiil rødt i den situation, og synd for ham, der har gjort det så fremragende på det seneste."
Afgørende for udfaldet i anden halvleg blev Give Fremads effektivitet i contraspillet. Her scorede holdet ti mål mod ÅHGs ene.
"I det etablerede forsvar stod vi ellers okay, men det nyttede ikke, når vi brændte for meget i den anden ende og gav Give Fremad mulighed for at løbe contra," siger Torben de Place.
Hos hjemmeholdet gjorde den finurlige fløjspiller Kristian Larsen comeback efter en længere skadespause. Han leverede en fin anden halvleg og kan måske blive spilleren, der tænder op under holdkammeraterne i de kommende kampe.
To nederlag i forårets to første opgør placerer fortsat ÅHG på en tiendeplads i 3. division, og den placering skal forberedes med mindst en for, at ÅHG ikke skal ud i nedrykningsspil. Derfor bliver søndagens opgør mod VRI i Grenaa Idrætscenter en nøglekamp. Den skal vindes for, at hjemmeholdet kan hænge på det store kontingent af midterhold i rækken.

ÅHG - Give Fremad Spilledato:16-01-2011 Division/serie/række: 3. division Resultat: 17-26 (9-12) Målscorere ÅHG: Kristian Larsen 4 Alf Sørensen 3 Bryan Mathews 3 Mikkel Juhl 2 Jacob Wiil 2 Jannek de Place 1 Thodi 1 Nikolaj Blæsild 1 Antal udvisninger Alf Sørensen 2x2 Kristian Larsen 2x2

Publiceret 17 January 2011 22:35