Henrik Petersen blev noteret for tre mål hos Nørre Djurs HK og fører fortsat i den interne familiekamp mod storbror Morten hos ÅHG. Nørre Djurs HK har nemlig samlet 14 point, medens ÅHG kun har samlet ti point.

Henrik Petersen blev noteret for tre mål hos Nørre Djurs HK og fører fortsat i den interne familiekamp mod storbror Morten hos ÅHG. Nørre Djurs HK har nemlig samlet 14 point, medens ÅHG kun har samlet ti point.

3. division håndbold:

Nørre Djurs HK fightede en sejr i hus

Landsbyklubben fik en glimrende start på det nye år med en kneben 27 - 26 sejr over TMS HK

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK er stærke i egen hule, Nørre Djurs Hallen, og når det gælder. Det blev der ført bevis for i søndagens åbningskamp på forårssæsonen mod TMS HK (Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK) med den tidligere Aarhus-rådmand Gert Bjerregaard til at fylde rammen ud.
Hjemmeholdet havde i to forberedelseskampe mod Randers HH og Ebeltoft leveret mindre prangende indsatser, og på forhånd var det tvivlsomt om forsvarsklippen Lars Jacobsen nåede tidsnok hjem fra en jagttur til Polen til at være med i kampen.
Det gjorde den tidligere divisionsspiller i Viborg heldigvis for Nørre Djurs HK. Jacobsens klasse fornægtede sig, for han gik på banen uden at kny med en tolv timers lang køretur i kroppen.
"Vi startede dårligt og var bagud 1 - 4 efter fem minutters spil," fortæller holdleder Jakob Lunøe.
Der skulle gå det meste af første halvleg før Nørre Djurs HK fik kontakt med TMS HK. Det skete ved stillingen 12 - 12, og i de sidste ti minutter havde hjemmeholdet fundet melodien til at bringe sig foran med to mål ved pausen, 17 - 15.
"Vi spillede egentlig okay i angrebet, men forsvarsmæssigt var vi for defensive. Vi fik ikke tacklet igennem på de rigtige tidspunkter," siger Jakob Lunøe.
I første halvleg var det primært playmaker Henning Poulsen med seks scoringer og Kasper Jespersen med fire, der var de bærende spillere hos hjemmeholdet.

Stærk "Missil" Olsen

Nørre Djurs HK soldede hurtigt pauseføringen væk i anden halvleg, hvor stillingen efter 48 minutters spil lød på 20 - 23.
Hjemmeholdet fortsatte dog med at slås for sagen, og der var ikke på noget tidspunkt optræk til enkelte spillere begyndte at slå op i banen.
"Forsvarsmæssigt blev det bedre i anden halvleg, medens det til gengæld kneb gevaldigt med vores angrebsspil," siger holdleder Lunøe.
Gang i angrebsspillet kom der dog i slutfasen, hvor Nørre Djurs HK med en godt spillende Anders "Missil" Olsen i spidsen scorede seks mål i streg uden, at TMS HK kunne svare igen med bare en enkelt sølle scoring.
Foran 26 - 23 med fire minutter igen burde hjemmeholdet naturligvis have spadseret sejren i hus, men blev alligevel alt for spændende i slutminutterne.
5-6 sekunder før tid var Nørre Djurs HK således bare foran 27 - 26, men TMS HK var i boldbesiddelse. Anders "Missil" Olsen blev på det tidspunkt sendt til afkøling efter en tackling på TMS HKs spillende træner Patrick Fürstenberg.
TMS HK nåede dog ikke at udnytte overtalssituationen til at score et udlignende mål, og dermed blev de to point i Glesborg.
"En vigtig sejr, som gør, at vi fortsat holder afstand til bunden, og godt med to point, for nu står vi foran to svære udekampe mod Give Fremad og Odder, hvor vi ikke er favoritter," siger Jakob Lunøe, der havde roser til målmand Stefan Solberg og unge Anders "Missil" Olsen, som gjorde det fint både i forsvar og angreb.
"Også en glimrende første halvleg af Henning Poulsen, hvor han scorede alle sine seks mål, og Kasper Jespersen, som vi trak store veksler på," noter Lunøe.

Nørre Djurs HK - TMS HK 3. division Herrer: Søndag 16. januar 2011 Resultat: 27 - 26 (17 - 15) Målscorere Nørre Djurs HK: Henning Poulsen 6 Kasper Jespersen 5 Anders "Missil" Olsen 4 Henrik Elkjær 3 Henrik Petersen 3 Lars Jacobsen 3 Mikkel Eriksen 1 Martin "Møllen" Jensen 1 Kurt Sørensen 1 Alle markspillere kom på scoringslisten.

Publiceret 17 January 2011 23:29