Nørager er klar til en ny sæson i Serie 2. Den spillende træner, Allan Haslund, (forreste række tv.) afviser på forhånd mulighederne for oprykning til Serie 1.

Nørager er klar til en ny sæson i Serie 2. Den spillende træner, Allan Haslund, (forreste række tv.) afviser på forhånd mulighederne for oprykning til Serie 1.

Træner Haslund træder på bremsen

Nøragers seniorspillere trænede vel rigeligt i 2010, og det gjorde, at spillerne manglede overskud i kampene

Af
Af Lars Norman Thomsen

Cheftræner Allan Haslund i Nørager kalder spillerne til nytårsappel på søndag på Nørager Stadion klokken 13.30.
Efter en let gang træning udendørs vanker der suppe i klubhuset, hvor træner Haslund vil fortælle spillerne om planerne for 2011.
I opstarten skal truppen træne mandag, tirsdag og torsdag, medens weekenderne holdes fri, indtil træningskampene begynder.
Mandagens træning henlægges til Auning Idrætscenter, hvor der blandt andet skal "spinnes" tll den store guldmedalje.
"Jeg vil drosle antallet af træningspas ned i forhold til 2010, hvor vi trænede meget, måske også for meget efter min mening," siger Allan Haslund, der heller ikke vil spille et tocifret antal træningskampe forud for turneringsstarten i april.
"Det handler om, at vi har overskud i kampene, og det savnede jeg i perioder sidste år," tilføjer cheftræneren, der fortsat selv vil spille med i det omfang trænergerningen tillader det.
Den første weekend i marts drager han med truppen på weekend til Vildbjerg.

Andetholdet i Serie 4

Allan Haslund skal primært bruge energien på førsteholdet i Serie 2 sammen med hjælperne, Henrik "Krølle" Jensen og René Jensen.
Andetholdet, der er nyoprykkere til Serie 4, får Allan Jensen og Peder Feldborg som trænere.
"I Nørager træner spillerne, og vi vil sikkert være 26-28 hver gang," siger Allan Haslund, der ikke forventer afgang fra sidste års trup.
"Lasse Jensen bor fortsat i København, men han spiller med hver gang han er hjemme, og så er der mulighed for, at vi får lidt tilgang. Jeg vil dog ikke sætte navne på, før jeg har set de pågældende til træning," siger Nøragers cheftræner.
Ifølge Lokalavisens oplysninger kunne en mulig tilgang være Morten Overgaard, tidligere Kristrup og Vorup FB, der trænede lidt med i Nørager i slutningen af sidste sæson.
To spillere, Thomas Rasmussen og Christian Mørk, er blevet opereret for menisk-skader, men Haslund forventer at begge er parate, når tuneringen begynder.
Målfarlige Rasmus Nørgaard skal opereres for en meniskenskade i denne uge, og det betyder, at topscoreren vil være ude i opstarten.

Stærk pulje

Allan Haslund drømmer ikke om oprykning til Serie 1. Han forventer tværtimod en sæson med mange svære kampe - uden at tage pokerface på.
"Hadsten og Dronningborg er nedrykkere fra Serie 1, HOG var godt kørende i efteråret, og Randers Freja er altid stærke. Så er der KPI, som vi nok skal få et par gode kampe mod, Langå, der lige reddede sig fri af nedrykning i efteråret, men nu har fået Peter Pedersen (tidligere træner i Vivild, red.) som træner og nyoprykkede HEI, som jeg ikke kender meget til. Det ser på forhånd svært ud," siger Allan Haslund, der benægter, at han underspiller."
"Det afhænger meget af, om vi undgår skader. Vi er en lille klub, hvor spillerne har en god indstilling, men vi kan ikke bare undvære 3-4 mand uden, at det koster," noterer Haslund.

Lidt historie om Nørager: 1954: 1 hold i Serie 4 - den laveste række dengang 1955: 2 hold i Serie 4 - 1. holdet slutter som nr. 2 1956: 1. holdet rykker op i Serie 3 - det første drengehold bliver tilmeldt 1965: Klubben får lysanlæg på Stadion - Djurslands største 1975: Klubben vinder Randers Dagblads Cup 1986: Oprykning til Serie 2 - Jysk Mester i Serie 3 1990: Oprykning til Serie 1 1994: Oprykning til Serie 2 - Jysk Mester i Serie 3 2003: Juniorholdet rykker op i Juniormesterrækken 2004: Juniorholdet spiller i 2. division 2005: 1. holdet spiller i Serie 3

Publiceret 16 January 2011 13:17