Uddeler Thomas Rasmussen og murersvend Klaus Person i det hjørne af butikken, hvor der åbnes ny delikatesseafdeling.

Uddeler Thomas Rasmussen og murersvend Klaus Person i det hjørne af butikken, hvor der åbnes ny delikatesseafdeling.

SuperBest er foran tidsplanen

Det går bedre end planmæssigt med ombygningen i SuperBest i Hornslet

Af
Anette Bonde

SuperBest i Hornslet står på den anden ende for tiden. Søndag 2. januar rullede håndværkerbiler i massevis ind på p-pladsen og så gik ombygning og renovering ellers i gang. Uddeler Thomas Rasmussen fortæller, at alt skrider planmæssigt frem.

"Vi er endda lidt foran", smiler han.

Ny delikatesse

Thomas Rasmussen ser frem til at butikken kommer til at fremstå ny, flot og opdateret. Særlig den nye delikatesseafdeling har han store forventninger til.

"Det har været en stor efterspørgsel i byen i mange år. Og vi giver den virkelig gas, og ansætter to fuldtidsdamer og tre deltidspiger bare til delikatessen."

Ombygningen kommer til at tage en lille måneds tid med, hvad dertil hører, af gener for kunderne. Derfor skal der noget ekstra til til sidst, mener Thomas Rasmussen.

"Det er klart, at vi har mistet omsætning på det her. Det håber vi så at vinde ind igen ved at markere åbningen med et ordentligt brag."

Fredag 28. januar er der Grand Opening med både  underholdning og gode tilbud.

I den forløbne uge blev kiosken, kasselinien og vinafdelingen færdig. Desuden er glasset i vinduerne ud mod Toftevej blevet ordnet, så der nu er både udkig og lysindfald fra Toftevej. Gulvfolkene begyndte at lægge nyt gulv. I næste uge bliver afdelingerne med konfekture, personlig pleje og grønt færdige, og der startes op i kolonialafdelingen ... og så fremdeles indtil Grand Opening 28. januar.

Publiceret 09 January 2011 09:00