Afghanskfødte Nadia Nadim er dansk landsholdsspiller og deltager i futsal stævnet i Rønde Idrætscenter.

Afghanskfødte Nadia Nadim er dansk landsholdsspiller og deltager i futsal stævnet i Rønde Idrætscenter.

Nyt samarbejde skal styrke fodbold for piger

Handelsgymnasium Rønde og Skovbakken inviterer til Futsal stævne med elitespillere

Af
Af Martin Schultz

Nogle af landets bedste kvindelige fodboldspillere deltager søndag 15. januar ved et futsal stævne i Rønde Idrætscenter. Skovbakken, Team Viborg og Fredericia KFUM spiller en runde i Futsal Liga vest mellem kl. 15 og 18.
Det giver Handelsgymnasium Rønde mulighed for at introducere sit nyeste undervisnings- og idrætstilbud efter at der er lavet en samarbejdsaftale med Skovbakken Kvindefodbold.
”Handelsgymnasium Rønde har nu etableret samarbejde med to af landets førende fodboldklubber, når det gælder talentudvikling. Det er AGF på drengesiden og Skovbakken på pigesiden,” fortæller projektleder Carsten Gløvermose Nielsen, Handelsgymnasium Rønde.

Mød Skovbakkens landsholdsspillere

Futsal er en ny form for indendørsfodbold, som spilles med en tungere bold og uden bander. Det giver et mere teknisk fodboldspil, og det appellerer meget til piger.
”Vi vil bruge stævnet til at gøre fodboldinteresserede piger opmærksomme på vores tilbud,” siger Carsten Gløvermose Nielsen, som håber man piger fra årgang 1995-1997 vil komme i Rønde Idrætscenter på søndag.
Her kan de prøve at spille futsal og kan ved samme lejlighed høre om Handelsgymnasium Rønde og måske få en autograf fra en af Skovbakkens landsholdsspillere.

null

Publiceret 09 January 2011 16:00