Ny chef skal dynamisere Fuglsøcentret

Ny centerchef glæder sig til at føre Fuglsøcentret ind i en ny fremtid

Af
Af Martin Schultz

Det bliver den 48-årige Carsten B. Jakobsen, der overtager den ledige chefstol på Fuglsøcentret. Han tiltrådte 1. januar og kommer fra en stilling som direktør på det netop solgte
”Toppen af Ebeltoft” og har før det været direktør i 12 år på Vigsø Bugt Feriecenter.
Sammenlagt har Carsten B. Jakobsen 25 års erfaring i hotel- og feriecenterbrancen, og han ser frem til at bringe det gamle hæderkronede kursus- og konferencecenter ind i en spændende og udfordrende fremtid.

Styrker i ny koncerndrift

Carsten B. Jakobsen tager over efter at par turbulente år, hvor først den mangeårige leder Erling Post blev afløst af Bo Skaarup i et forsøg på at modernisere det traditionsrige center. Bo Skaarup og den mangeårige bookingchef Jan Birk blev afskediget i september 2010.
”Det første mål er at gøre Fuglsøcentret til en rentabel virksomhed. Vi vil satse intensivt på koncepter og ikke mindst på synergierne mellem Fuglsøcentret og Karpenhøj,” siger Carsten B. Jakobsen, som også ser muligheder for samarbejde med Nationalpark Mols Bjerge,
Han lægger vægt på de store udviklingsmuligheder i den nye koncern, som er ved at tage form og som Fulgsøcentret bliver en central del af. Sammen med DGI-byen i København og DGI-huset i Herning, kan der skabes spændende synergier til fordel for alle tre steder.

Vil være lokalt fyrtårn

Carsten B. Jakobsen håber også, at Fuglsøcentret kan blive et lokalt fyrtårn i Syddjurs Kommune og i særdeleshed på Mols og Djursland.
”Jeg vil gerne være med til at skabe et center, som lokalbefolkningen kan være stolte af at komme i. Vi vil være Syddjurs' foretrukne sted, når det handler om at afholde store fester og begivenheder i familien,” siger Carsten B. Jakobsen.
Fremover vil Fuglsøcentret også satse på privatturisme og grupper og fungere som hotel.

Publiceret 08 January 2011 15:00