Det kommer ikke til at gå stille af ved onsdagens borgermøde om opstilling af tre vindmøller i Kærende.

Det kommer ikke til at gå stille af ved onsdagens borgermøde om opstilling af tre vindmøller i Kærende.

Vindmøllestøj går naboerne på nerverne

Borgergruppen mod vindmøller i Kærende anbefaler det samlede byråd at se et par videoklip forud for onsdagens borgermøde på Ny Ryomgård

Af
Af Lars Norman Thomsen

Borgergruppen, der er gået til kamp mod opstillingen af tre vindmøller i Kærende, har bedt det samle byråd i Syddjurs om at se to videoklip forud for for onsdagens borgermøde på Ny Ryomgård, som Syddjurs Kommune har indkaldt til.
"Hverken du eller vi har erfaringer med den støj, som vindmøller udsender. Vi danner os en mening om det på baggrund af rapporter og artikler i pressen, men reelt ved hverken du eller vi, præcis hvilken indflydelse den støj, som møllerne udsender får på de mennesker, som bliver naboer til vindmøllerne.
Nu har du chancen for at høre andres erfaringer, blot ved at læne dig tilbage og se 2 videoklip. Heri fortæller naboer til vindmøller i Danmark om det at leve tæt på møllerne. 
Vi håber at du vil gribe denne chance for at blive klogere, så debatten om vindmøller i Syddjurs Kommune kan blive endnu mere nuanceret," skriver Jesper Sørensen, Elholt, som repræsentant for borgergruppen til de 27 byrødder.
Videoklippene kan ses her: 
http://vinddebat.wordpress.com/2011/01/07/m%C3%B8llestemmer-stemmer-fra-naboer/
Onsdagens borgermøde på Ny Ryomgård starter klokken 19.

Publiceret 07 January 2011 09:06