Den prisbelønnede skuespiller Mette Rosleff opfører

Den prisbelønnede skuespiller Mette Rosleff opfører "Himmelsange". Foto: André Andersen

Stærkt samarbejde om børneteater i Syddjurs

For tredje sæson i træk går de største aktører indenfor børneteater i Syddjurs sammen om et fælles program

Af
Af Martin Schultz

Også i foråret bliver der meget fint kvalitetsteater for børn og unge i Syddjurs Kommune. For tredje sæson går de forskellige aktører indenfor børne- og ungdomsteater nemlig sammen om et fælles program. Deltagerne i samarbejdet er Teaterkompagniet – Syddjurs Egnsteater, Syddjurs Teaterforening, Børnebibliotekerne i Syddjurs, KomBi Børneteater og Kulturministeriet i Ebeltoft.
Programmet kan læses i brochuren ”Børneteater i Syddjurs” som deles ud på skoler, børnehaver, daginstitutioner og biblioteker i området.

Teater for både børn og unge

Den samlede lancering af forårsprogrammet giver publikum nem adgang til en række spændende forestillinger i forårssæsonen 2011.
Der er både teater for de allermindste børn helt ned i 0-års alderen, og forestillinger for større børn. Desuden tæller programmet en enkelt unge- og voksenforestilling i form af en moderne fortolkning af den udødelige kærlighedshistorie om Romeo og Julie, som er Teaterkompagniets nyeste egenproduktion.

Prisbelønnet teater på Hotellet

Teaterkompagniet-Syddjurs Egnsteater lægger ud med et gæstespil for de 2-4 årige på Hotellet i Rønde.
Det sker søndag 16. januar kl. 15, når den anmelderroste forestilling ”Himmelsange” fra Teater Refleksion og Teater My opføres på Hotellet.
I ”Himmelsange” medvirker skuespilleren Mette Rosleff, som i 2009 modtog årets børneteaterpris. Mette Rosleff tager de 2-4 årige med ud på en sanselig og billedrig rejse, som også er seværdig for voksne, så børnene må gerne tage deres forældre med.
Det er nødvendigt med billetbestilling på tlf. 22 29 25 22.

Publiceret 06 January 2011 11:18