Indehaver af MP Maskinudlejning, Michael Pedersen (th), er med købet af Grenaa Liftudlejning af Jan Nielsen (tv) kommet tættere på toppen. I midten Daniel Pedersen, medarbejder i MP Maskinudlejning.

Indehaver af MP Maskinudlejning, Michael Pedersen (th), er med købet af Grenaa Liftudlejning af Jan Nielsen (tv) kommet tættere på toppen. I midten Daniel Pedersen, medarbejder i MP Maskinudlejning.

MP Maskinudlejning udvider maskinparken

Ryomgård virksomheden på Margrethelundvej har overtaget Grenaa Liftudlejning ApS

Af
Af Lars Norman Thomsen

Michael Pedersen, 35, indehaver af virksomheden MP Maskinudlejning på Margrethelund ved Ryomgård, har med købet af Grenaa Liftudlejning nu over 250 forskellige maskiner og lifte, som han lejer ud til håndværkere og private på Djursland.

Teleskoplæssere, trucks, stilladser, trailere, læssemaskiner, gravemaskiner og dumpers for blot at nævne et udsnit af den maskinpark, der har hjemme på ejendommen på Margrethelundvej, når maskinerne ikke  er lejet ud.

“Vi har som målsætning at kunne levere maskiner i løbet af en time til alle steder på Djursland og nær Aarhus,” siger Michael Pedersen, der også tilbyder kunderne selv at hente, hvis det er det hurtigste.

Bedre rustet

Købet af Grenaa Liftudlejning giver Michael Pedersen nye og bedre  muligheder, når det gælder netop liftudlejning.

“Både Grenaa Liftudlejning og min virksomhed startede begge i 2006 og har begge sideløbende haft portmontage ved siden af. Med købet vil vi fremover udelukkende satse på at leje maskiner og lifte ud,” forklarer Michael Pedersen.

Jan Nielsen, der nu har afhændet Grenaa Liftudlejning, er en tilfreds mand, fordi han nu kan hellige sig sin primære beskæftigelse.

“Jeg har længe gerne villet sælge, fordi jeg først og fremmest har koncentreret mig om min virksomhed, Portcenter Egå ApS, hvor der er rigeligt at lave. Det er her jeg nu vil bruge energien,” siger Jan Nielsen, der både sælger og monterer garageporte.

Han vil dog fortsat blive boende i Grenaa.

Publiceret 06 January 2011 22:44