Anders Holvad har været Vivilds største angrebses de seneste år, men nu afprøver den driblestærke spiller om talentet rækker til 1. divisionsfodbold i Viborg FF.

Anders Holvad har været Vivilds største angrebses de seneste år, men nu afprøver den driblestærke spiller om talentet rækker til 1. divisionsfodbold i Viborg FF.

Anders Holvad prøver i Viborg FF

Vivild må indtil videre vinke farvel til den hurtige og driblestærke spiller, som vil forsøge at spille sig til en plads i Viborg FFs bedste trup

Af
Af Lars Norman Thomsen

Traditionsklubben Vivild IF holder nytårsappel for klubbens seniorspillere lørdag 22. januar, hvor den ny cheftræner Henrik Brund byder velkommen.

Velkomsten kommer dog ikke til at gælde stortalentet Anders Holvad, som har valgt at prøve evnerne af i Viborg FF.

Den tidligere eliteungdomsspiller i Randers FC, som også opnåede flere optrædender på Randers FCs daværende 2. Divisionshold, var til prøvetræning i Viborg FF  før vinterpausen i 2010, og det har givet ham blod på tanden til at kæmpe for en plads i 1. Divisionstruppen.

“Vi ønsker Anders held og lykke og håber at se ham tilbage i Vivild, hvis det ikke lykkedes for ham i Viborg,” siger Kurt Enevoldsen fra Team Vivild.

Skal finde fodfæste

Efter nedrykningen til Serie 1 for klubbens bedste hold er det målet i forårssæsonen at finde tilbage til de stabile præstationer.

“Som nedrykker fra Jyllandsserien skal vi nok få vores sag for, fordi de andre hold vil kæmpe lidt ekstra for at slå os, men det handler om at komme godt fra start og få os stabiliseret i rækken,” siger Kurt Enevoldsen, der glæder sig over, at hardhitteren Thomas Thygesen ser ud til at være ovre den knæskade, der ødelagde det meste af hans efterår.

Desuden er udsigterne for et comeback til målmand Palle Jensen også gode.

Derimod bliver der ikke fodbold til Martin Kragbæk i foråret.  Den uheldige spiller skal opereres i skulderen, så et comeback bliver først aktuelt til efteråret.

Håber på Friis

Kurt Enevoldsen venter fortsat i spænding på, hvad Jeppe Friis, der senest har været spillende træner i Auning, men tidligere har spillet i Vivild i mange år, beslutter sig for med hensyn til fodboldfremtid.

“Vi håber meget på at se Jeppe Friis i Vivild, og han har lovet vores nye træner at give en endelig udmelding op til nytårsappellen,” siger Kurt Enevoldsen.

Rutinerede Jeppe Friis, der er svoger til Thomas Thygesen, vil være en forstærkning af Vivild-mandskabet og være et  rutineret bindeled til de 5-6 unge med den tidligere eliteungdomsspiller i Randers FC, Frederik Bjerregaard, i spidsen, der nu bliver seniorspillere.

null

Publiceret 06 January 2011 11:02