Essex Park bliver nu langt længe lukket med en fjerde tribune, når Nordtribunen indvies i 2013

Essex Park bliver nu langt længe lukket med en fjerde tribune, når Nordtribunen indvies i 2013

Essex Park får også en nordtribune

Randers Byråd har afsat 30 millioner kroner på anlægsbudgettet til at gøre Randers FCs hjemmebane helt færdig. Nordtribunen forventes at stå færdig i 2013

Af
Af Lars Norman Thomsen

Randers Byråds har besluttet at bruge 30 millioner kroner til færdiggørelsen af Essex Park Randers, således at de nuværende tre tribuner på Randers FCs hjemmebane tilføjes den fjerde tribune i nordenden. Byggeriet af Nordtribunen forventes påbegyndt i 2012 og tilendebragt i 2013.
Randers FCs formand Svend Lynge Jørgensen siger om det kommende byggeri:
"Det er en fantastisk dag for både Randers FC og byen som helhed. Det er specielt glædeligt, at et stort flertal af byrådets 31 medlemmer nu står ved deres tidligere løfter om at færdigbygge Essex Park Randers. Der er med andre ord tale om et bredt forlig, hvor stort set hele byrådet bakker op om byens flagskib."
Randers FCs direktør Jacob Nielsen supplerer:

"For Randers FC er det vigtigt, at vi snart kan tilbyde alle vores interessenter et færdigbygget stadion. Faciliteterne bliver optimeret for både sponsorer, udebanetilhængerne og vores egne tilhængere, ligesom den lukkede arenastemning vil være til gavn for både TV og selve spillet på banen, hvor spillerne forhåbentlig bliver grebet af en langt mere intens stemning, udtaler Jacob Nielsen.
Borgmester i Randers, Henning Jensen-Nyhuus, siger om færdiggørelsen af Essex Park Randers til kommunens hjemmeside:
"Vi har prioriteret hårdt i Randers Kommune denne gang, men jeg glæder mig over, at der er afsat penge til nye anlægsinvesteringer indenfor idrætsområdet, nemlig en nordtribune på Essex Park Randers samt et vandland."
Randers FCs hjemmebane har siden 2006 heddet Essex Park Randers opkaldt efter en af klubbens regionale hovedsponsorer, Essex A/S, der har navnerettighederne frem til udgangen af 2010, hvor aftalen udløber. Essex ønsker ikke at forlænge aftalen, og der er endnu ikke fundet en afløser.

Publiceret 30 September 2010 16:42