Stenvad træner Kasper Eriksen kan se lidt lysere på tingene efter to sejre i rap. På lørdag gælder det topholdet Kolind-Perstrup IF på Stenvad Stadion.

Stenvad træner Kasper Eriksen kan se lidt lysere på tingene efter to sejre i rap. På lørdag gælder det topholdet Kolind-Perstrup IF på Stenvad Stadion.

Seriefodbold:

Stenvad væk fra jumbopladserne i serie 4

Med en 2 - 0 sejr over Viking Pindstrup rykkede Stanvad op på en foreløbig andenplads i serie 4, hvor Kolind-Perstrup næsten er sikker på oprykning til serie 3

Af
Af Lars Norman Thomsen

Et par sejre i rap har gjort livet lettere for Stenvad og træner Kasper Eriksen i serie 4. Senest vandt holdet over Viking Pindstrup på Pindstrup Stadion med 2 - 0 efter en forestilling, der bød på masser af chancer i begge ender, især i første halvleg.
"Vi kunne sagtens have været bagud ved pausen, for Pindstrup brændte flere meget store chancer," siger Kasper Eriksen.
Stenvad var nu heller ikke bag med at brænde chancer i de første 45 minutter, men alligevel kom måltavlebestyreren ikke i arbejde i første halvleg.

Fortjent sejr

Anden halvleg startede ud med, at hjemmeholdet brændte et par direktører, og da Stenvads Jan Klausen bragte sit hold foran med 1 - 0 efter 55 minutters spil, var det som om, at hjemmeholdet punkterede og gik tør for kræfter.
"Det virkede som om, at vores bedre træningstilstand blev afgørende," siger Kasper Eriksen.
Casper Vilsgaard øgede til 2 - 0 med tyve minutter igen.
Inden sidste dommerfløjt brændte Stenvad flere store chancer. Blandt andet afdriblede Jan Klausen stort set hele hjemmeholdets forsvar, målmanden inclusive, for så at fumle så meget med kuglen, at chancen løb ud i sandet.
Netop Jan Klausen, tidligere divisionsspiller i AGF, Aarhus Fremad og Brabrand, har gjort en forskel i de seneste kampe. Formen er ikke til en midtbaneplads, men så boltrer han sig i stedet som angriber, og han har givet tilsagn om at være med i de resterende kampe.
"Nu er det os, som de andre hold i række minus KPI skal forfølge, og det gør det altid lidt sjovere. Vores mål er at blive i serie 4, og det har vi muligheden for selv at afgøre med de seneste resultater," siger Kasper Eriksen, der tidligere på lokalavisen.dk har været ude med en kritik af seriespilleres generelt manglende forståelse for, at fodbold er et holdspil, hvor man ikke bare kan melde afbud i et væk uden, at det får konsekvenser for helheden.
"Jeg har fået vanvittigt mange positive tilkendegivelser, og vi har også diskuteret mine synspunkter på et spillermøde. Det har haft en god effekt hos både unge og gamle i truppen, og nu håber jeg, at den ny og meget positive indstilling fortsætter, for det er det, vi skal frem til," siger Kasper Eriksen, der er indstillet på at blive et år mere i Stenvad som træner.
Stenvad møder lørdag topholdet Kolind-Perstrup på Stenvad Stadion klokken 13.

Pindstrup på nedrykningsplads

Viking Pindstrup har fire kampe tilbage til at rette op på holdets nuværende placering som nummer fem i serie 4.
Holdet møder lørdag rækkens agterlanterne, Auning IF, lørdag eftermiddag på Aunings Stadion.
Netop Auning fik holdets første sejr i sidste spillerunde, hvor holdet vandt over Ebeltoft med 3 - 2.
Fodboldformand Claus-Jørgen Busk, der i øjeblikket ferierer i Tyrkiet, medens hans bedre halvdel bruger døgnets vågne timer til at læse erhvervsøkonomi, kommer hjem torsdag for at være med til at slutte op om holdet i bundopgøret på Auning Stadion.

Publiceret 28 September 2010 14:05