Hornslet har kurs mod serie 2. Fredag aften spiller holdet topopgør på Hornslet Stadion mod Sønderhald kl. 18.30.

Hornslet har kurs mod serie 2. Fredag aften spiller holdet topopgør på Hornslet Stadion mod Sønderhald kl. 18.30.

Seriefodbold:

Hornslet alene i spidsen i serie 3

Hornslet hev en 2 - 1 sejr hjem i den svære udekamp mod Allingåbro, og i næste runde venter der rosenholmerne et topopgør mod Sønderhald

Af
Af Lars Norman Thomsen

Hornslet var før lørdagens udekamp mod Allingåbro klar over, at der ventede en svær opgave, fordi Allingåbro har præsteret flot på det seneste.

"Vi startede dog kampen fint og spillede igennem stort set hele forløbet fint fodbold. Vi havde bolden i store dele af kampen mod et meget defensivt Allingåbro hold," fortæller Hornslet coach Martin Winther.
Der blev dog ikke scoret i første halvleg trods en del spil og en del chancer til Hornslet. Tættest på var topscorer Pelle Pilgaard med et skud på stangen.

"I pausen var vi enige om at fortsætte og ikke panikke, selvom scoringerne lod vente på sig," forklarer Martin Winther.

Allingåbro-træner Jørn Rasmussen var træt af, at Allingåbro lavede et par kostbare fejl, men anerkender ellers Hornslets sejr

Allingåbro-træner Jørn Rasmussen var træt af, at Allingåbro lavede et par kostbare fejl, men anerkender ellers Hornslets sejr

Gerberg så gult

Hornslet fortsatte med at køre på fra anden halvlegs start, og da lynhurtige Martin Würtz efter en time erobrede bolden midt på banen og efter et par træk hamrede bolden op i nettaget, gav det endelig lidt ro på hos udeholdet.

Kort tid efter blev det 2-0, da Thomas Gerberg scorede sikkert på en løs chance.

"Herefter kontrollerede vi stille og roligt uden, at Allingåbro blev specielt mere offensive," siger Martin Winther.

Et dumt gult kort til Thomas Gerberg otte minutter før tid gav Allingåbro en mulighed for at komme tilbage i opgøret, og det skete, da Mikkel Fisker lavede et flot reduceringsmål.

"Resten af kampen holdte vi stand, og vi kunne sætte tre meget fortjente point på tavlen. Stor ros til hele holdet for en fin kamp. Specielt de to unge på midten, Jeppe Horsdal og Sebastian Marino, der løb virkelig mange meter, " siger Martin Winther.

Dumme fejl

Allingåbro-træner Jørn Rasmussens kommentar til kampen: "Det bedste hold vandt med god hjælp af hjemmeholdet."
"Vi lavede to så store fejl, at Hornslet flot straffede os med dygtighed og større skarphed. Både i spillet og det at skabe chancer var de bedre end os, men der stod altså stadig 0-0 på et tidspunkt, hvor jeg følte, vi var ved at skabe en smule usikkerhed hos udeholdet," siger Jørn Rasmussen.

Da Mikkel Fisker reducerede til 1 - 2 på et søndagskud på en lørdag eftermiddag med små ti minutter tilbage og var i overtal, blev tegningen til en udligning ødelagt af et gult kort til hjemmeholdet.

"Så resultatet kunne der ikke indvendes noget imod. Irriterende og ærgerligt vi ikke snart laver et resultat der overrasker. Også frustrerende fordi det er fejlene, man husker bedst efterfølgende i en kamp, hvor hverken indstilling eller vilje manglede, og hvor rigtig mange aftalte ting lykkedes," siger Jørn Rasmussen.
Allingåbro skal i de kommende uger møde hold fra den nederste halvdel af serie 3.
"To af kampene afgør, hvor nervøs afslutningen på sæsonen behøver at blive. Den vigtigste, og eneste vi kan fokusere på, kommer mod FC Sabur i weekenden. Laver vi igen så store personlige fejl, kan vi også tabe den kamp," siger Allingåbro træneren.

Kampfakta

S3, Allingåbro - Hornslet 1 - 2 (0 - 0). 62 min. 0-1 Martin Würtz 65 min. 0-2 Thomas Gerberg 82 min. 1-2 Mikkel Fisker

Publiceret 28 September 2010 11:41