Henrik Kvist (i midten), direktør for Ryomgård El ApS, har købt Ørum El-Service af Henning Nørgaard (th).
Hege Kvist (tv) er Henrik Kvists bedre halvdel. Hun styrer kontoret i Ryomgård El ApS.

Henrik Kvist (i midten), direktør for Ryomgård El ApS, har købt Ørum El-Service af Henning Nørgaard (th). Hege Kvist (tv) er Henrik Kvists bedre halvdel. Hun styrer kontoret i Ryomgård El ApS.

Ryomgård EL ApS ekspanderer i Norddjurs

Overtagelsen af Ørum El-Service signalerer, at Ryomgård El ApS nu udvider forretningsområdet til også at omfatte Norddjurs Kommune

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter 34 år som elektriker i Ørum har Henning Nørgaard, 65, solgt Ørum El-Service på Overbrovej i Ørum til Ryomgård El ApS.

"Vi overtager pr. 1. oktober," forklarer Henrik Kvist, 34, der ved årsskiftet overtog Ryomgård El ApS efter sin far Niels Jørgen Kvist.

Ryomgård-firmaet overtager både værksted og butikslokaler.

Beholder værksted

Butikken har været lukket ned i flere år, medens værkstedet fortsat skal fungere med de nye ejere.

"Vi vil fortsat have værksted på adressen, ligesom elektriker Peter Lauersen følger med over i vores firma," forklarer Henrik Kvist, der også selv vil være synlig i det norddjurske.

"Vi overtager et velrenormeret firma og vil helt sikkert bestræbe os på at leve op til den kundeservice, som Henning Nørgaard har leveret," lover Henrik Kvist, der ser overtagelsen af Ørum El-Service som en oplagt mulighed for at øge forretningsområdet til Norddjurs Kommune.
"Vi er interesseret i at løse både store og små opgaver," siger den ny indehaver. Ryomgård El ApS har hele landet som arbejdsområde og har ikke mærket det store til finanskrisen. Virksomheden beskæftiger i øjeblikket 12 ansatte.

"Vi har været heldige eller dygtige om du vil til at få nogle opgaver forskellige steder i landet, hvor vi er blevet koblet på flere store entrepriser," lyder forklaringen fra Henrik Kvist.

Han glæder sig nu til også at skulle servicere kunder i Ørum, Ramten, Glesborg, Fjellerup og Fannerup fra 1. oktober.

Publiceret 28 September 2010 21:41