Direktør Michael B. Nielsen, Djurs Sommerland, er blevet kåret til Danmarks Bedste Chef i TV2's store konkurrence

Direktør Michael B. Nielsen, Djurs Sommerland, er blevet kåret til Danmarks Bedste Chef i TV2's store konkurrence

Danmarks bedste chef i spidsen for Djurs Sommerland

Direktør Michael B. Nielsen kan nu smykke sig i titlen Danmarks Bedste Chef kåret i TV2's store konkurrence

Af
Af Lars Norman Thomsen

Mere end 1.000 ledere deltog i kapløbet om at blive kåret som Danmarks bedste chef, men det var Michael B. Nielsen, Direktør i Djurs Sommerland, som løb med den ærefulde titel.

Medarbejderne i Djurs Sommerland er så begejstrede for deres chef Michael B. Nielsen, at de havde nomineret ham til TV2's store konkurrence om at blive Danmarks bedste chef, og det var et enigt dommerpanel med den spirituelle Hummel-ejer, buddhisten Christian Stadil, i spidsen, som stod for udvælgelsen.

Kåringen blev af Christian Stadil blandt andet begrundet med Djurs Sommerland direktørens imponerende evne til at være i øjenhøjde med sine medarbejdere. Han er god til at rose og skabe gode resultater – og så kan han huske navnene på alle sine 450 medarbejdere.

Over 60 indstillere

Over 60 forskellige Djurs Sommerland medarbejdere havde skrevet ind til TV2 for at nominere Michael B. Nielsen til konkurrencen.

"Michael er en fantastisk chef. Han ser et potentiale i alle sine ansatte og formår via sin evne til at sætte sig i den enkelte medarbejders sted at udnytte dette potentiale fuldt ud" forklarer Pia Hviid, som er en af de mange medarbejdere, der har nomineret sin chef til den ærefulde titel.
Michael B. Nielsen, der er øverste chef i Djurs Sommerland sammen med sin bror, Henrik B. Nielsen, som traditionelt tegner virksomheden i medierne, ser selv ser kåringen som en del af en større sammenhæng.

"Denne kåring betyder meget for os, da vi i Djurs Sommerland går højt op i at være en god arbejdsplads for vores ansatte, da det er med til at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse i parken. Det er ikke nok bare at have de største og bedste forlystelser – det er også ekstremt vigtigt at have et smilende og engageret personale, hvilket vores medarbejdere utvivlsomt lever op til", siger Michael B. Nielsen.

Fakta om Djurs Sommerland:

Placeret i Nimtofte på Djursland 450 medarbejdere 550.000 årlige besøgende Danmarks sjette største turistattraktion (den største i Region Midtjylland)

Publiceret 28 September 2010 00:08