Modelfoto.

Modelfoto.

Indbrudsbølge på det sydlige Djursland i går, torsdag

Mange villaejere havde i går, torsdag, besøg af tyveknægte.

Af
Af Anette Bonde

Indbrudstyve har hærget vidt og bredt rundt på det sydlige Djursland i går, torsdag. Tyvene har været på spil i dagtimerne. Ved et indbrud i Rønde har vidner muligvis set tyvens køretøj.
En lysegrå, nyere kassevogn med trailer, hvor det så ud til at der var noget stilladsudstyr på, blev set samtidig med et indbrud i en villa på Drosselvej i Rønde. Ifølge politiet er det ikke sikkert, at bilen har noget med indbruddet at gøre, men dog påfaldende at den blev set i det forholdsvis korte tidsrum, indbruddet blev begået i, nemlig imellem 11.40 og 12.15 i torsdags. Gerningsmanden brød et vindue op, og der blev stjålet lofts-, stander- og bordlamper mrk. Georg Jensen, vin, knive mrk. Global samt dyne.

Kæde af indbrud

Samme dag var der indbrud i Mørke, Ebeltoft, Halling og Bendstrup ved Hjortshøj, ligeledes i dagtimerne.
I en villa på Sangsvanevej i Mørke blev der stjålet to designerlamper mrk. Verner Panton samt kopi stol mrk. Arne Jacobsen Ægget med skammel i sort læder. Gerningsmanden knuste en rude for at komme ind.
Også en villa på Bytoften i Mørke havde besøg af tyveknægte. Her blev ruden i en dør knust, og der blev stjålet designlamper mrk. PH, spisebordsstole, stor skål mrk. Georg Jensen samt en bærbar computer.
I Ebeltoft var der indbrud i en villa på Strandgårdshøj. Her blev kælderdøren brudt op, og der blev stjålet seks lamper mrk. PH, 12 stk. stole i sort læder mrk. Arne Jacobsen 7'eren, en subwoofer mrk. B&O, tre stk. fjernbetjeninger mrk. B&O, og en bærbar computer mrk. HP.
I en villa på Toftagervej i Halling blev en rude aflistet, og der blev stjålet to bærbare computere, 42" fladskærms TV mrk. Grundig, spillekonsol og fjernbetjening mrk. WII.
I en villa på Balshøje i Bendstrup blev en terrassedør brudt op i tidsrummet mellem 12.30 og 14.30. Det fremgår ikke af anmeldelsen, om der blev stjålet noget.

Publiceret 17 September 2010 10:25