Viking Pindstrups fodboldformand Claus-Jørgen Busk (tv) anerkendte KPIs sejr i lokalopgøret.

Viking Pindstrups fodboldformand Claus-Jørgen Busk (tv) anerkendte KPIs sejr i lokalopgøret.

Seriefodbold:

Viking Pindstrup tabte lokalopgøret i serie 4

Kolind-Perstrup vandt en sikker 4 - 1 sejr over Viking Pindstrup i lørdagens lokalopgør på Kolind Park

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Det var fortjent, at Kolind vandt over os. De ydnyttede deres chancer i en ellers jævnbyrdig kamp," siger Claus-Jørgen Busk, fodboldformand i Viking Pindstrup.
Kolind-Perstrup (KPI) vandt lokalopgøret i serie 4 på Kolind Park med 4 - 1 og fører nu serie 4 med maksimumpoint 15 efter første spillerundes fem kampe.
Viking Pindstrup stillede med en debuterende målmand, Alex Johansen, mellem stængerne og gjorde det fint i fraværet af langtidsskadede Jonas Ilsø Babis.
"Vi var uden garderhøje Jacob Busch, unge Rasmus "Lille Albert" Binder og veteranen Tom Bæk Petersen, men det skal ikke være nogen undskyldning," siger Claus-Jørgen Busk: "Vi bruger ikke tid på at gå op i, hvem vi lige mangler."
Uffe Bach Jacobsen scorede for Viking Pindstrup hos KPI-målmand Henning Lund.
"Kolinds målmand Henning Lund var deres bedste spiller," noterer Busk.
"For os handler det nu om at holde os i den bedste ende af rækken. Vi kan slet ikke begå os i en række højere, og Grenaa FCs nuværende bundplacering i serie 3 er vel et fint udtryk for, at afstanden i styrkeforholdet mellem serie 4 og serie 3 er meget stort. Grenaa FC var jo ret overlegne, da de i foråret rykkede op i serie 3," påpeger en realistisk Viking Pindstrup formand.

Publiceret 13 September 2010 18:33