TRIF hentede tre vigtige point i serie 4, da holdet besejrede Stenvad på udebane

TRIF hentede tre vigtige point i serie 4, da holdet besejrede Stenvad på udebane

Seriehold:

Afbudsramt TRIF-hold slog afbudsramte Stenvad i serie 4

Et TRIF-mandskab, der sædvanen tro var ramt af mange afbud, besejrede nedrykkerne Stenvad, som var ligeså afbudsramt, med 3 - 1 i en kamp, hvor begge hold brændte straffespark

Af
Af Lars Norman Thomsen

Stenvad scorede det første mål i lørdagens hjemmekamp mod TRIF på Stenvad Stadion efter 25 minutters spil. Målscorer var Martin Nielsen, der udnyttede en misforståelse mellem de to TRIF-aktører, Nikolaj Odderskær og Olav Larsen.
Inden pausen havde TRIF dog både fået vendt bøtten og brændt et straffespark. Kasper Mortensen og Toibias Henningsen nettede til henholdsvis 1 - 1 og 1 - 2, medens Nicolaj "Pingo" Rasmussen var synderen ved det brændte straffespark.
I anden halvleg bragte Nikolaj Odderskær TRIF foran 3 - 1, før Stenvad fik en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen, da TRIF-forsvarsspilleren, veteranen Thomas Elgaard, begik straffespark.
Stenvads Christian Tækker brændte imidlertid fra 11-meterpletten. TRIF-målmand Simon Christensen fik flot blokeret afslutningen. Keeperen blev efter kampen kåret til man-of-the-match.
Stenvad træner Kasper Eriksen har måttet acceptere, at unge mennesker ikke prioriterer fodbold på samme måde, som han selv gjorde det i de unge år

Stenvad træner Kasper Eriksen har måttet acceptere, at unge mennesker ikke prioriterer fodbold på samme måde, som han selv gjorde det i de unge år

Dårlig chanceudnyttelse

TRIF-træner Flemming Mathiasen mente efter kampen, at hans hold burde have vundet større:
"Det virker mærkeligt, at Stenvad for ganske kort tid siden spillede i serie 2, for holdet havde ikke meget at byde på mod et TRIF hold med mange afbud."
"Vi må udskifte mange spillere fra kamp til kamp, fordi de unge ikke prioriterer fodbold særligt højt. Mod TRIF havde vi mange afbud, og resultatet kan vi ikke indvende noget imod, men det er da ærgerligt at tabe, når vi efter mening mødte en modstander, der var den svageste, vi endnu har været oppe imod i dette efterår," siger Stenvads træner Kasper Eriksen, der er tilfreds, hvis blot hans hold kan forny billetten til serie 4 i denne halvsæson.
"Vi kan umuligt tillade os at sætte næsen op efter mere," siger Kasper Eriksen, der før efterårsstarten mistede sin bedste spiller, angriberen Stig Zacher Sørensen til Grenaa IF, og kun i enkelte kampe kan råde over den tidligere divisionsspiller i AGF, Aarhus Fremad og Brabrand, Jan Klausen.
"Jan prioriterer ikke fodbold længere, og det har han helt fair fortalt mig," siger Kasper Eriksen, der ikke har opgivet ævred på grund af de mange afbud.
"Slet ikke, der er heldigvis også noget, der hedder stolthed, og jeg har bare accepteret, at spillerne ikke prioriterer fodbold på samme måde, som jeg selv gjorde det, da jeg var ung. Jeg spiller med de midler, der nu er til rådighed."

Publiceret 06 September 2010 20:59