Skødstrup SF præsterede flot i topopgøret mod Søften GF.

Skødstrup SF præsterede flot i topopgøret mod Søften GF.

Seriefodbold:

Skødstrup og Søften sled sig til pointdeling i serie 3

2-2 var resultatet, efter at to kandidater til en topplacering i serie 3 havde leveret gedigen herrefight i 90 minutter

Af
Af Anders Elsig

Weekenden var velfortjent for alle spillerne, da dommeren fløjtede af fredag aften på Studstrup Stadion. Forud var gået to halvlege, hvor både Skødstrup og Søften med intensitet og mandsmod havde kæmpet sig til et point hver.

Fornem fight

Fra starten blev der gået til stålet i begge ender, men det var Søften, der efter et kvarter kunne bringe sig foran, da bolden langt ude på højrekanten med et følt venstreben blev lagt over Skødstrups keeper, Søren Reiths.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke kyse. Bare fem minutter senere slog den talentfulde angriber Lars Møller en bold ind fra venstre, som den gamle måltyv, Christian Lundberg, omsatte til en pind. 1-1.

Ti minutter før pausefløjtet var han på pletten igen. I et hurtigt rush havde Morten Elsig ført bolden op langs højrekanten. Hårdt og præcist sendte han bolden på tværs, hvor Christian Lundberg blot skulle sætte indersiden på. Dermed kunne Skødstrup gå til pause i den blå førertrøje, og Klaus Møller, Skødstrup-coach, var en yderst tilfreds mand.

"Det er en herreindsats med hjertet på trøjen. Med den holdånd er det en fornøjelse at være træner," udtalte han.

Retfærdigt resultat

Anden halvleg kom til at bølge frem og tilbage, og med den sitrende stemning og tunge kamp om boldene lå der et gult kort i luften. Efter godt ti minutter fik Skødstrups anfører, Kjartan Haunstrup, det første.

"De får initiativet, og vi falder tilbage, men vi rider stormen af," forklarede træner Møller. "Hvis vi kan lægge den attitude for dagen hver kamp, ser det fornuftigt ud."

Men 11 mod 11 fik Søften alligevel spillet sig igennem Skødstrupforsvaret. Venstrekanten kom til baglinjen, han slog bolden bagud i feltet, hvor en medspiller vristede sig fri og udlignede til 2-2.

"Vi hænger lidt og falder for dybt," lød forklaringen fra Klaus Møller. "Men de får en udvisning, og så har vi resten."

Udvisningen faldt ti minutter før tid, og Skødstrup pressede på. Bolden kom dog hverken over mållinjen i den ene eller anden ende, og kampen endte uden vinder. Klaus Møller var efter kampen ikke i tvivl om begge holds kvaliteter.

"Det var en værdig topkamp, som kunne være gået begge veje," bedyrede han.

Søften indtager nu puljens førsteplads med 10 point.

Publiceret 06 September 2010 15:14