Hornslet spillede sig op i toppen af serie 3 med sejren over Rougsø FF

Hornslet spillede sig op i toppen af serie 3 med sejren over Rougsø FF

Seriefodbold:

Hornslet slog favoritterne fra Rougsø i serie 3

På et straffesparksmål af Thomas Gerberg fem minutter før tid lykkedes det Hornslet IF at få alle tre point med fra mødet med topholdet Rougsø

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det var oprykkere mod nedrykkere, der mødtes på Ørsted Stadion i sidste uge - Rougsø FF nedrykkere fra serie 2, Hornslet oprykkere fra serie 4.
Hornslet kunne med en sejr blande sig i topstriden, men holdets optakt til kampen blev ikke den bedste. Den rutinerede midtbanespiller Rene Højgaard måtte således melde forfald med en skade, som muligvis holder ham ude af holdet resten af foråret.
"Alligevel viste spillerne en suveræn indstilling til kampen. Der blev fightet for hver eneste bold gennem hele kampen, og det gav efter min mening en fortjent sejr," lyder det fra en tilfreds Hornslet træner, Martin Winther, der dog måtte se sit hold brænde tre store chancer i første halvleg.

Pilgaard blev væltet

Anden halvleg startede oprykningsfavoritterne, Rougsø FF, bedst, men Hornslet formåede at holde det fysisk stærke hjemmehold væk fra chancer. Hornslet formåede dog ikke at skabe det helt store selv fremad banen i den periode.
Midtvejs i halvlegen blev Hornslet hårdt ramt af to gule kort i samme spilsekvens.

"Her viste de resterende ni endnu engang en fremragende indstilling, og da vi igen blev fuldtallige, fik Rougsø en mand smidt ud med gult," fortæller Martin Winther.
Overtalssituationen udnyttede Hornslet til at presse hjemmeholdet lidt længere tilbage på banen.
Fem minutter før tid blev topscorer Pelle Pilgaard fældet i det kriminelle felt, og den store chance forvaltede Martin Winthers spillende medtræner, Thomas Gerberg, til en sikker scoring.
"Set over hele kampen synes jeg, det var en fortjent sejr. Stor ros til hele holdet for en meget flot præstation. Nu er det bare vigtigt, vi holder begge ben på jorden og bliver ved med at arbejde benhårdt i de næste kampe," lyder det fra Martin Winther.
Thomas Gerberg var, ifølge Winther, banens klart bedste spiller i opgøret mod Rougsø FF.
Hornslet møder fredag bundholdet FC Sabur på Hornslet Stadion.

Publiceret 06 September 2010 13:47