Mogens Laursen var atter mand for at gøre en forskel, da Auning hjemme vandt over Hjørring

Mogens Laursen var atter mand for at gøre en forskel, da Auning hjemme vandt over Hjørring

Seriefodbold:

Flot sejr til Auning over Hjørrings divisionsreserver

Den tidligere divisionsspiller Mogens Laursen viste atter, at han fortsat er en ægte goalgetter hos Auning i Jyllandsserien

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Skuffelse, frustration og afmagt er nogle af de ord, der kan sættes på de følelser jeg stadigvæk sidder med. Det er fuldstændig vanvittigt, at vi ikke vinder denne kamp. Jeg har ikke på noget tidspunkt i min karriere, bortset fra lilleput-tiden set et hold have så stort et spilovertag og så mange 100 procent chancer, som vi havde. Det er rystende, at vi ikke fører mindst 4-0 ved pausen, ligesom vi starter 2 halvleg med at kombinere os igennem til yderligere oplagte scoringsmuligheder, uden at udnytte dem. Det er det absolut værste nederlag, jeg har været med til i min trænerkarriere ," lyder det fra en tydeligvis frustreret Ole Søndergaard, træner hos Hjørring i Jyllandsserien, til klubbens hjemmeside.
Ole Søndergårds skuffelse skyldes 2 - 0 nederlaget til Auning på Auning Stadion lørdag eftermiddag.
Lokalavisens udsendte til kampen, Leo Jakobsen, så da også en fodboldkamp, hvor hjemmeholdet havde noget at se til, det meste af kampen.
"Vi havde på fornemmelsen på tilskuerpladserne, at det ikke ville gå godt for Auning, der dog tilspillede sig flere chancer, men chancerne var bare ikke på højde med dem som Hjørring fik, og som udeholdet til Aunings held brændte på det groveste," fortæller Leo Jakobsen.

En af Hjørrings chancer kom efter 16 minutter, hvor en Hjørring spiller i en position midt for målet med tre meters afstand til målstregen ikke formåede at få ordentligt ram på bolden. Aunings bagerste skanse, Martin Fanø Laursen, kunne let pille bolden fra den uheldige angriber.
Efterfølgende havde Hjørring flere hurtige opløb, der skabte forvirring i Auning forsvaret, men hjemmeholdet formåede at ride stormen af og fik, som kampen skred frem, mere og mere styr på Hjørring spillerne.

Laursen på toppen

"Efter pausen var det som om Auning spillerne havde fået snakket om, at når Hjørring ikke kunne score på sådan nogle 100 procent chancer, som de havde haft i første halvleg, så kunne Auning godt flytte spillet længere frem på banen," vurderer Leo Jakobsen.
Efter 54 minutters spil havde Mogens Laursen således et skud, der gik lige forbi målet, og et kvarter senere var målfarlige Laursen igen på spil. Han oversprintede Hjørrings midterforsvar, men skarpt forfulgt fik Auning angriberen overplaceret bolden, der strøg forbi den ene stolpe.
Et par minutter efter fik gæsterne deres største chance i anden halvleg, et frispark midt for målet i en afstand af små 15 meter blev sparket hårdt forbi Aunings muropstilling, men Martin Fanø Laursen stod rigtigt placeret og plukkede afslutningen ned i sin favn.

Mogens Laursen ville ikke stå tilbage for sin fætter i målet, så da han med et godt et kvarter igen kom alene med målmanden, var der ingen pardon. Den tidligere Randers FC og FC Midtdjylland forward strøg i ekspresfart forbi Hjørrings bagerste og scorede sikkert i det tomme mål til 1 - 0 føring til hjemmeholdet.

Daniel Nielsen lukkede

"Mogens Laursen var i slutfasen en konstant trussel for Hjørring forsvaret og allerede et par minutter efter scoringen, var han på plads igen på en tilfældig chance, men han fik dog ikke det bedste træf på bolden, og målmanden fik klaret," fortæller Leo Jakobsen.

Men Laursen havde en sidste aktion i sig. Kristian Johnsen brød igennem i højre side og sendte en flad bold i feltet til Aunings goalgetter. Denne valgte imidlertid at finte et skud og lade bolden passere til Daniel Nielsen, der hårdt og fladt kunne sende bolden i mål til slutresultatet 2 – 0.
"Havde Hjørring været lidt mere skarpe på deres chancer i første halvleg, så havde Auning fået en sæk, men scoringerne udeblev, og da Aunings spillere hele kampen igennem troede på deres egne evner, blev kampen god og seværdig. Set i lyset af sidste uges kamp, hvor Auning i sidste minut blev snydt for sejren, så fortjente holdet sejren over Hjørring, fordi alle spillerne udviste stor vilje og engagement," lyder det afsluttende fra Leo Jakobsen.

Matchfacts

Auning - Hjørring Jyllandsserien: 74 min.: 1-0 Mogens Laursen 78 min.: 2-0 Daniel Nielsen

Publiceret 06 September 2010 23:13