Aastrup-Hammelevs træner Jacob Steensgaard efterlyser indstilling, vilje og fight i de næste kampe. De tre ingredienser var en mangelvare i lørdagens kamp mod HEI.

Aastrup-Hammelevs træner Jacob Steensgaard efterlyser indstilling, vilje og fight i de næste kampe. De tre ingredienser var en mangelvare i lørdagens kamp mod HEI.

Seriefodbold:

Aastrup-Hammelev ramte bunden mod HEI i serie 3

Aastrup-Hammelev træner Jacob Steensgaard var vildt skuffet over spillernes indstillingen i hjemmekampen mod HEI

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det var til at sige hverken omgivelserne eller vejret noget på, da Aastrup-Hammelev (ÅHIF) og HEI krydsede klinger lørdag eftermiddag på Åstrup Stadion.
"Vi startede med et massivt pres mod HEI målet, men det store spilovertag blev dog ikke omsat til chancer, og som halvlegen skred frem faldt tempoet og spillet blev præget af flere og flere fejl fra begge holds side," siger ÅHIFs træner Jacob Steensgaard.
En jævn kedelig første halvleg sluttede derfor målløs.

Trods en lille opsang i pausen fra træner Steensgaard side blev spillet ikke bedre i anden halvleg.

"HEI kom hurtigt foran 1-0 efter et hjørnespark, hvor mine spillere tog sig en ordentlig lur, så en helt fri HEI man kunne heade bolden i mål ved bagerste stolpe," fortæller Jacob Steensgaard, der oplevede resten af kampen som et mareridt.

Hat og briller

Efter scoringen røg først ÅHIFs rutinerede Torben Rasmussen og to minutter senere unge Morten Jensen ud med gult kort.
Det blev endnu værre for hjemmeholdet, der i det 55. minut kom yderligere bagud, da Nicklas Dohn headede en frisparksbold fra HEI i eget net, og cirka ti minutter senere var det højrebacken Claus Nyhus, der kom på tavlen, da han satte foden på et hårdt indlæg. To selvmål gjorde det svært for ÅHIF at bryde tilbage i den kamp, der stille og roligt døde totalt det sidste kvarter.

"En fortjent udesejr, men jeg er meget skuffet over, at vores bundniveau kan være så ringe, og det overrasker mig, at vi kan levere en så uengageret indsats," siger Jacob Steensgaard, der efterlyser mere vilje fra spillernes side i de kommende kampe.
"Alle hold får perioder. hvor spillet ikke fungerer, men i disse perioder er det med at knytte næverne og stå sammen som et hold. Det gjorde vi langt fra i lørdags, så hovedoverskriften for de næste par kampe bliver indstilling, vilje og fight," lover Jacob Steensgaard.

Publiceret 06 September 2010 14:16