Lokalopgørets to målskytter havde overskud til at takke hinanden for kampen. Fra v: Vivilds Thomas Thygesen og Aunings Bobby Brix
(Foto: Kurt Enevoldsen)

Lokalopgørets to målskytter havde overskud til at takke hinanden for kampen. Fra v: Vivilds Thomas Thygesen og Aunings Bobby Brix (Foto: Kurt Enevoldsen)

Seriefodbold:

Thomas Thygesen udlignede i sidste minut i lokalopgøret

Auning og Vivild delte i porten i Jyllandsserien ved at spille 1 - 1, og det kunne Vivild være bedst tjent med.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Auning havde mest grund til at være skuffet over 1 - 1 resultatet i søndagens lokalopgør mod Vivild. der i første halvleg måtte se bort fra spydspidsen Klaus Randers.

Auning førte således 1 - 0 til det 90. minut, hvor hvem andre end Vivilds Thomas Thygesen udlignede for udeholdet.
Kampen startede som sådanne lokalopgør normalt gør, ingen af holdene ville risikere noget, før modstanderen var set lidt an. Derfor foregik spillet midt på banen, og det så ud til, at Auning først fik nerverne i ro.

Første halvleg var uden de store chancer til nogen af holdene, tættest på var Auning med et lumsk langskud fra Mogens Laursen som Palle Jensen reddede til hjørnespark. Vivilds Nikolaj Hornbæk, tidligere Auning, headede lige forbi mål på Vivilds største scoringsmulighed.

Comeback til Dennis Holdgaard

I pausen foretog Vivild to udskiftninger. Klaus Randers blev sendt i spil - han var forhindret i at spille første halvleg på grund af familiefest - og det samme gjorde Dennis Holdgaard, der bor og arbejder i København, men var hjemme til familiefest, men ikke mere optaget af festlighederne end, at han kunne spille.
Indskiftningerne så dog ikke umiddelbart ud til at løfte Vivild mod nye højder. Hjemvendte Bobby Brix kunne efter 60 minutters spil helflugte en aflevering fra Janus Sørensen i mål til Auning-føring 1 - 0.
Scoringen fik Vivild til at satse mere offensivt. Det gav en chance ti minutter før tid til Anders Holvad, der i fri position blev den lille i kampen mod Aunings målmand, Martin Fanø Laursen, der klarede Holvads skud med en flot fodparade.

Til gengæld måtte Martin Fanø Laursen overgive sig i kampens døende minut, da en situation ude i den ene side af feltet blev farlig. Auning kepperen forlod sit mål får at komme ud til Vivilds Thomas Thygesen som kæmpede om bolden med to Auning spillere. Den duel vandt Thomas Thygesen, og han løftede flot bolden over Fanø Laursen og i mål.

"Et meget vigtigt point i en ufattelig tæt kreds, men endnu vigtigere, vi tror på, at vi altid kan få point, vi giver ikke op før sidste fløjt. Det er virkelig flot af holdet igen at vise den store moral der skal til for at komme tilbage og få point ud af et ellers truende nederlag," siger Vivild træner Kent Bargisen.

"Aunings spillere var efter kampen trætte af resultatet, men anerkendte, at det var deres egen skyld, da de havde givet Vivild muligheden for at komme længere frem på banen," siger Lokalavisens udsendte, Leo Jakobsen.

Publiceret 01 September 2010 20:45