Formand for Rønde Idrætscenter, Jan Hansen, langede ud efter sine tidligere partifæller ved første spadestik-fejringen.

Formand for Rønde Idrætscenter, Jan Hansen, langede ud efter sine tidligere partifæller ved første spadestik-fejringen.

Politikere havde brug for timeout i Rønde

Ingen udvisninger for urent spil, men knaster på vejen til udvidelse af Rønde Idrætscenter.

Af
Af martin Schultz

Vejen frem til dagens første spadestik til udvidelsen af Rønde Idrætscenter har føltes lang og undervejs kostede det også et medlemsskab af Socialdemokratiet.
Formand for Rønde Idrætscenter, det tidligere byrådsmedlem i Rønde Kommune, Jan Hansen, meldte sig nemlig ud af sit parti som konsekvens af den holdning nogle af hans partifæller i Syddjurs Byråd indtog overfor Handelsgymnasium Røndes placering på Rønde Idrætscenter.
"Alle har opført sig korrekt på banen, og der har ikke været udvisninger for urent spil! Der har dog været behov for timeout for et par politikere, men herefter har alle spillet kampen fair tiden ud," sagde Jan Hansen i sin tale ved første spadestik.

Næste skridt en multisal

Byggestarten blev trukket i langdrag på grund af problemer med ønsket om en kommunal lånegaranti på fem mill. kr. til Rønde Idrætscenter.
Der var politisk uenighed i byrådet, og både Indenrigsministeriet og Statsforvaltningen skulle sige god for lånegarantien.
"Men i dag er jeg meget tilfreds. På egne, på Syddjurs' og på de unges vegne," sagde Rønde Idrætscenters tidligere formand, byrådsmedlem Per Zeidler (V). Han stod fadder til den masterplan, som nu har udmøntet sig i Rønde Idrætscenters første udvidelse med en bygning til uddannelse og fitness, og en ny indgang og foyer.
Næste skridt bliver formentlig opførelsen af en ny Multisal i Rønde Idrætscenter.

null

Publiceret 01 September 2010 13:14