IF Midtdjurs U-14 Drenge B kronede et langt forår med at vinde sølvmedaljer ved jysk mesterkab.

IF Midtdjurs U-14 Drenge B kronede et langt forår med at vinde sølvmedaljer ved jysk mesterkab.

Sølvmedaljer til IF Midtdjurs drenge

U-14 fodboldrengene fra IF Midtdjurs kronede en flot forårssæson med at nå finalen om det jyske mesterskab.

Af
Af Lars Norman Thomsen

IF Midtdjurs U-14 Drenge B er gået fra sejr til sejr i foråret under ledelse af trænerduoen Jan "Spon" Toft og Frank Dichmann Jensen. JBU-turneringen blev vundet med maksimumpoint og et flot målregnskab på 49-13.

Førstepladsen i rækken gav holdet ret til at dyste videre efter knald-eller-fald-princippet om det jyske mesterskab mod de øvrige kredsvindere i Jylland. Her fortsatte Midtdjurs drengene, hvor de slap. Randers KFUM fik bøllebank 8-3, Hadsund 6-2 og endelig Svenstrup-Godthåb IF ved Aalborg 3 - 0.

Dermed havde drenge kvalificeret sig til det endelige finalestævne i Vildbjerg, hvor de fire bedste Drenge B mandskaber i Jylland satte hinanden stævne. IF Midtdjurs mødte i semifinalen Hurup/VAIF, der blev besejret med 3-1.
I finalen mod Jerne var kræfterne opbrugte, og IF Midtdjurs drengene måtte strække gevær og gå fra banen med et beskedent 1-0 nederlag og en flot sølvmedalje til hver af drengene.

"Det har været en kanonsæson med god forældreopbakning til alle vores kampe," siger den ene halvdel af trænerduoen, Frank Dichmann Jensen, selv tidligere førsteholdsspiller i IF Midtdjurs og i en kort periode fodboldformand i klubben.

Publiceret 01 July 2010 13:20