Søren Holdgaard (tv) og cheftræner Brian Engelund skal alligevel ikke indstille sig på Greve i første spillerunde. I stedet kommer fynske Otterup på besøg på Grenaa Stadion.

Søren Holdgaard (tv) og cheftræner Brian Engelund skal alligevel ikke indstille sig på Greve i første spillerunde. I stedet kommer fynske Otterup på besøg på Grenaa Stadion.

Ny modstander til FC Djursland i første spillerunde

Det bliver alligevel ikke Greve, men derimod fynske Otterup som gæster Grenaa Stadion 7. august, når FC Djursland debuterer i 2. division Vest.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den hæderkronede arbejderklub i Valby, Frem, har igen haft problemer med at betale enhver sit, og derfor er Frem atter blevet erklæret konkurs.
Konkursen får indirekte betydning for FC Djursland, idet Frem er blev degraderet fra 2. division Øst og til Københavnsserien. Frems deroute har efterfølgende betydet, at Greve, der ellers skulle have spillet med i 2. division Vest, ved lodtrækning har fået Frems plads i 2. division Øst.
FC Djursland skulle have debuteret i 2. division på Grenaa Stadion mod netop Greve lørdag 7. august. Nu bliver det i stedet fynske Otterup, som ellers var rykket ned i Danmarksserien, der overtager Greves plads, og derfor tørner ud på Grenaa Stadion den første lørdag i august.

Otterup, der trænes af den tidligere måltyv i bl.a. Svendborg, B1909 og OB, Ole Pedersen med Mads Jensen som spillende assistenttræner, havde en gennemgående dårlig sæson 2009/10, hvor holdet konstant lå placeret omkring nedrykningsstregen.
I truppen er der flere spillere, som har haft mulighed for at spille på højere niveau. Det gælder for eksempel midtbanespilleren Henrik Fagerberg, tidligere anfører hos FC Fyn.

Holdets ankermand, målmand Jacob Jensen, er ikke til rådighed i den kommende sæson, fordi han skal starte ved militæret, så klubben, hvis andethold er rykket op i Fynsserien, er på jagt efter en ny keeper.

Publiceret 01 July 2010 13:54