Bankdirektør Ole Jensen sørger for bøffen...

Bankdirektør Ole Jensen sørger for bøffen...

En bankdirektør kan også flambere...

Bestyrelsen for Sparekassen Djursland gik efter et bestyrelsesmøde i køkkenet på Allingåbro Kro.

Af
Af Nicole Wolter

Kroen i Allingåbro tilbyder hen over året aftener, hvor gæsterne selv kan deltage i tilberedningen af en gourmetmiddag.
Det sker i samarbejde med MadXpressen, der nok skal sørge for, at det ikke går helt galt ude i køkkenet.
Det forlyder i hvert fald, at der var godt styr på det, da bestyrelsen for Sparekassen Djursland efter et bestyrelsesmøde prøvede konceptet af.

Gourmet-aftener i august

De kommende gourmet-aftener begynder kl. 16 med en gennemgang af menuen og de råvarer, der skal bruges.
Herefter går deltagerne i grupper for at planlægge henholdsvis forret, hovedret og dessert, ligesom vinen skal prøvesmages.
Der er plads til 10 personer ved hvert arrangement, men hver deltager kan invitere en gæst.
Der er planlagt gourmet-aftener 1. oktober (spansk køkken), 15. oktober (italiensk køkken) og 29. oktober (mexikansk køkken).

... mens bestyrelsesmedlem Torben Katholm bakser med anretningen...

... mens bestyrelsesmedlem Torben Katholm bakser med anretningen...

Publiceret 01 July 2010 14:00