Søren Holdgaard (i midten) er FC Djurslands mest rutinerede spiller. Sammen med FC Djurslands cheftræner Brian Engelund (th) kan han se frem til at debutere i 2. division Vest hjemme mod Greve lørdag 7. august.

Søren Holdgaard (i midten) er FC Djurslands mest rutinerede spiller. Sammen med FC Djurslands cheftræner Brian Engelund (th) kan han se frem til at debutere i 2. division Vest hjemme mod Greve lørdag 7. august.

FC Djursland starter hjemme mod Greve

Djurslands første divisionshold i historien skal spille en dobbeltturnering med 15 kampe i efteråret og det samme antal i foråret i 2. division Vest.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nyoprykkede FC Djursland kan glæde sig over at starte opholdet i 2. division Vest med en hjemmekamp mod Greve lørdag 7. august.

Greve er et af tre sjællandske hold i rækken, der også rummer tre fynske mandskaber og ti jyske.

Greve, sluttede på en 10. plads i 2. division Øst i den netop færdigspillede sæson. Holdet trænes Jesper Hansen, tidligere målmand på topplan i flere sjællandske klubber, og han har den tidligere udenlandsprof. og landsholdsspiller Steen Ziegler som assistenttræner.

Jesper Hansen frygtede, da det blev kendt, at Greve ved lodtrækning sammen med Rishøj og B1908 skulle spille i 2. division Vest, at det kunne koste spillerafgang på grund af de lange busture til udekampene.

Mads Frost til Greve?

Foreløbig er dog ikke meldinger om spillerafgang, men derimod rygtes den tidligere Aarhus Fremad og AGF spiller, Mads Frost, til Greve. Han var med til at spille Brønshøj op i 1. division, men hans job som advokatfuldmægtig levner ikke plads til en øget træningsmængde, som Brønshøj har planer om. Derfor det mulige skifte til Greve.

Andre kendte spillere i den nuværende trup er: Rune Lind, der som ungdomsspiller tørnede ud for Vejle og Esbjerg, og hørte til landets største ungdomstalenter. Han spillede på diverse unglandshold sammen med spillere som Randers FCs Kasper Lorentzen og OBs Johan Absalonsen
Veteranen Allan Nielsen, der har tørnet ud for klubber som Lyngby, OB, Køge og Hvidovre, er Greves mest kendte navn. Andre er Ole Mogensen, tidligere Køge og Jesper Myhrmann, tidligere Hvidovre. Alle de nævnte har erfaring fra enten superligaen eller 1. division, men da Greve ligger placeret i et smørhul på Sjælland hvad angår spillertrafik, er det ikke usandsynligt, at der sker store ændringer i truppen, før den gæster Grenaa Stadion.

2. division Vest

1 B 1908 2 Blokhus FC 3 Brabrand 4 FC Djursland 5 FC Svendborg 6 Greve 7 Holstebro 8 Lindholm 9 Middelfart 10 Næsby 11 Rishøj 12 Skovbakken 13 Thisted 14 Tjørring 15 Varde 16 Aarhus Fremad Kun et hold rykker op fra 2. division. Oprykkeren findes i en play-off kamp mellem de to ettere i 2. division Vest og 2. division Øst. Otte hold rykker ned i Danmarksserien - fire fra hver af de 2. divisioner.

Publiceret 30 June 2010 21:23