Glade Vivild spillere i omklædningsrummet efter veloverstået dåd i Hadsten. Fra venstre: Thomas Thygesen, Klaus Randers, Anders Holvad, Steffen Jeppesen (næsten skjult) og Kasper Hvid.
(Foto: Kurt Enevoldsen)

Glade Vivild spillere i omklædningsrummet efter veloverstået dåd i Hadsten. Fra venstre: Thomas Thygesen, Klaus Randers, Anders Holvad, Steffen Jeppesen (næsten skjult) og Kasper Hvid. (Foto: Kurt Enevoldsen)

Seriefodbold:

Håbet er mere end lysegrønt for Vivild IF

Vivild IF kan med weekendens sejr over Hadsten GF begynde at ånde lettet op. Holdet er så godt som sikker på også at spille i Jyllandsserien efter sommerferien.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Pyha, ikke vores bedste kamp. Men vi fightede den hjem i 2. halvleg," lyder det fra chetræner i Vivild IF, Kent Bargisen.
Hans hold hentede en vigtig 2 - 1 sejr over Hadsten GF i weekenden. Bedømt på spillet i første halvleg så det ellers ikke ud til, at Vivild skulle trække sig sejrrigt ud af den kamp.
"Vi var bagud ved halvleg og vores spil hang ikke sammen. Vi lod os gå på af, at Hadsten virkelig sad i ryggen af os, hver gang vi modtog bolden. Vi arbejdede slet ikke sammen som et hold, og så manglede vi 20 procent i indstilling," fortæller Vivild træneren.

Den tidligere divisionsspiller i både Aarhus Fremad og AGF, 38-årige Frank Krogsdal, bragte Hadsten foran 1 - 0 inden pausen på et langskud, der blev rettet lidt af.
Pausen brugte Vivild til at finde nogle løsninger til at komme tilbage i kampen på.
" Samtidig aftalte vi, at alle mand skulle fighte, så var spillet mindre vigtigt," fortæller Kent Bargisen.

Et sidste øjebliks afbud gjorde, at målmandstræner Tony Henriksen trak den grønne trøje over hovedet og blev 14 mand. Han kom ikke på banen. (Foto: Kurt Enevoldsen)

Et sidste øjebliks afbud gjorde, at målmandstræner Tony Henriksen trak den grønne trøje over hovedet og blev 14 mand. Han kom ikke på banen. (Foto: Kurt Enevoldsen)

Forvandlet Vivild mandskab

Det var en helt anden indstilling, Vivild spillerne lagde for dagen i anden halvleg.

"Der blev ikke givet meget plads til Hadsten. Alle ville nu arbejde for hinanden, og på den måde begyndte spillet også at blive bedre lige så stille," fortæller Kent Bargisen.
Belønningen kom i det 58. minut, da målfarlige Anders Holvad løb ind i en hjørnesparksbold og bugserede bolden i nettet til udligning 1 - 1.
Bare tre minutter senere var unge Holvad på spil. Han sparkede en høj bold ind i feltet til store Klaus Randers, som sikkert headede bolden i mål til Vivild føring 2 - 1.
Samme Klaus Randers, med en fortid i Ådalen og på Randers Frejas Danmarksseriehold, kunne ti minutter senere have fordoblet sin målscore på dagen, samt slukket og lukket kampen helt, men efter at have opfanget en tilbagelægning fra en modstander, driblet forbi målmanden og kommet helt fri, missede han den store chance og ramte stolpen fra en meget spids vinkel.

Løn som fortjent

Med sejren sejlede Vivild op på tredjepladsen i Jyllandsserien-2, hvor de tre nederst placerede mandskaber rykker ned i serie 1
"Spillerne fik endnu engang vist, at de med hårdt arbejde og vilje kan komme meget langt. Jeg er glad på mine spillers vegne, der efter en lidt hård start på turneringen virkelig har arbejdet stenhårdt for at vise alle, hvor gode de er," roser en glad og sikkert også lettet Kent Bargisen.

Publiceret 01 June 2010 13:07