SFs Kim Lykke Jensen efterlyser en forklaring fra Venstres Claus Wistoft:

SFs Kim Lykke Jensen efterlyser en forklaring fra Venstres Claus Wistoft: "Hvordan i alverden kan Venstres Claus Wistoft få Pindstrup-løsningen til at være økonomisk uansvarlig."

Syddjurs Specialcenter:

Hvordan ser Wistofts kugleramme ud?

SFs medlem af FI-udvalget forstår ikke, hvordan viceborgmester Claus Wistoft har regnet sig frem til, at en placering af Syddjurs Specialcenter vil gå ud over kommunens folkeskoler.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Jeg er godt nok sproglig student, men hvordan i alverden kan Venstres Claus Wistoft få Pindstrup-løsningen til at være økonomisk uansvarlig," spørger Kim Lykke Jensen (SF), medlem af Udvalget for Familier og Instituioner (FI-udvalget).

"Selv med den lille kugleramme kan jeg da regne mig frem til, at Pindstup er den billigste løsning. Vi får 7,5 millioner ind på salg af Feldballe plus de minimum 3,5 millioner vi sparer på Feldballe Skole. Det giver mindst 11 millioner. Dermed giver løsningen et overskud. Med andre ord bliver der ikke taget en krone fra normalområdet," lyder Kim Lykke Jensens regnestykke.

SFs benjamin, der tidligere har boet i Pindstrup, siger omkring det manglende udenomsareal ved Pindstrup Skole, som vil blive endnu mindre, ifølge Venstre, hvis skolen får en tilbygning: "Jeg vil lige gøre opmærksom på, at der ligger to byggegrunde umiddelbart bag skolen. Jeg kender ikke deres størrelse, men det burde kunne lade sig gøre at bygge unden at inddrage noget af skolegården."

Kim Lykke Jensen vil dog ikke gå så langt som til at sige, at Pindstrup er den bedste af alle løsninger: "Men en umulig løsning er det altså ikke."

null

Publiceret 19 May 2010 11:15