Debat Syddjurs:

Overskridelsen af 2009 budgettet bør stoppe al snak om nybyggerier

Af Ebba Grethe Møgelvang, Solvangsvej 27. 8544 Mørke:

"I dagens aviser kan vi læse at Syddjurs Kommune har overskredet 2009 budget med 45 mill. kr. - 2,8 % af det samlede budget. Når vi ser det i øjnene bør al snak om nybyggeri af rådhus, flytning af Ebeltoft Bibliotek, samt byggeri af specialcentre for skoler omgående tages op til revision.

Der er ganske enkelt ikke råd til at bygge nyt, og specialcenteret for skoler kan vel placeres i en af de skoler vi lukker ned her til sommer, eller på eksisterende steder. Uagtet at nogle ønsker at leje disse til private friskoler. Hvis kommunen istedet for kan bruge lokalerne i Feldballe, Uggelbølle og Nimtofte til egne formål, ja så må de der ønsker privatskoler selv til lommen, og finde sig egnede lokaler. vi har ikke råd til det store pengeforbrug, og ved at anvende egne lokaler kan vi vel spare en del på de næste års budgetter.

Hvor er besparelserne blevet af, som vi blev lovet ved at sammenlægge 4 kommuner til 1, og hvorfor fortsætter man med uændrede antal ansatte- el. flere, når vi blev lovet store besparelser ved kommunesammenlægningen.hvornår ser vi de lovede fordele ved sammenlægningen, jeg synes kun vi ser flere udgifter end tidligere da vi var den gamle Rosenholm Kommune. Nu hænger vi alle på gamle regninger der var skjult. Lad os nu se nogle ansvarlige politikere som magter opgaven at spare, samtidig med at de også tænker videre for de næste år."

Publiceret 19 May 2010 13:09