Præsident i Rønde Rotary Klub, Erling Lauridsen, tager hånd om pengekassen. Foto Gerda E.M. Christophersen

Præsident i Rønde Rotary Klub, Erling Lauridsen, tager hånd om pengekassen. Foto Gerda E.M. Christophersen

Rønde Rotary Klub deler ud af overskuddet

Rønde Rotary Klub opfordrer foreninger og andre interesseorganisationer til at søge om at få del i klubbens overskud fra Open by Night i Rønde.

Af
Af Martin Schultz

Rønde Rotary Klub har tradition for at være meget aktiv på Kaløtorvet i Røndes centrum, når Rønde Handelsstandsforening i juli holder sommerens store Open by Night arrangement.
Og Rønde Rotary Klub er opsat på at lave et stort og velbesøgt arrangement 22. juli, og det forventede overskud vil klubben gerne udlodde til foreninger i Røndeområdet og til klubbens internationale ungdomsarbejde.
"Derfor vil vi gerne opfordre foreninger og andre interesseorganisationer om at søge del i overskuddet fra klubbens engagement i Rønde Open By Night," siger Ole Leth Nissen fra Rønde Rotary Klub.

Send en ansøgning

I årenes løb har mange foreninger haft glæde af Rotaryklubbens overskud på blandt andet øl- og pølsesalg.
Flere af TRIFs forskellige afdelinger har fået tilskud, bordtennisklubben, musikskolen, motorcross klubben, spejderne, karateklubben og mange andre har fået penge til udstyr eller arrangementer.
En del af overskuddet går til klubbens internationale ungdomsarbejde med udsendelse og modtagelse af unge. Det være sig årsophold i udlandet eller modtagelse af unge til ophold her i landet i et år eller på kortere lejre.
Rønde Rotary Klub opfordrer interesserede til at sende en ansøgning senest 15. juni 2010 til Rønde Rotary Klub, Hovedgaden 33, 8410 Rønde eller på mail til Olelethnissen@forum.dk .

Publiceret 19 May 2010 10:54