Tommy Bøgehøj, markant konservativ profil i Syddjurs profil, melder pas på tilbuddet om at blive konservativ folketingskandidat i Djurskredsen.

Tommy Bøgehøj, markant konservativ profil i Syddjurs profil, melder pas på tilbuddet om at blive konservativ folketingskandidat i Djurskredsen.

Tommy Bøgehøj vil ikke være konservativ folketingskandidat

Erhvervsmanden fra Ebeltoft, der har formået at give Det Konservative Folkeparti en skarpere politisk profil i Syddjurs Byråd, har takket nej til tilbuddet.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tommy Bøgehøj, 50, ville være et godt bud på en ny konservativ folketingskandidat i Djurskredsen. Profilen passer som fod i hose: Selvstændig erhvervsdrivende, et godt netværk, lokal forankring og en klar politisk profil. En moderne konservativ politiker, der under valgkampen forud for kommunalvalget i november 2009, afslørede politisk tæft og talegaver, der gav Det Konservative Folkeparti ny medvind og sikrede partiet to mandater i Syddjurs Byråd.
"Jeg har fået tilbuddet, men har takket pænt nej. Jeg har nok lysten, men ikke tiden til det, fordi jeg også har en virksomhed ( Skomø, red .) at tage hensyn til," siger Tommy Bøgehøj.

Venter på den rigtige

Tommy Bøgehøj vil ikke som kollega Benny Hammer i Norddjurs kalde det "en konservativ katastrofe", at partiet med kun halvandet år til næste folketingsvalg og sikkert også mindre, står uden en lokale folketingskandidat til Djurskredsen.
"Det er da uheldigt, men når vi endnu ikke har fundet den rigtige, foretrækker jeg, at vi venter på, at den rigtige kandidat dukker op," siger Tommy Bøgehøj.

Tilfreds med Henriette Kjær

Tommy Bøgehøj bakker fuldt ud op om, at lokalbestyrelsen anbefaler vælgerne at stemme på nuværende folketingsmedlem Henriette Kjær.
"Henriette snakker vi godt med, og hun viser altid stor interesse for Djursland," siger Tommy Bøgehøj.
- Men Henriette Kjær er jo ikke Djurslands stemme?
"Nej, du kan have ret i, at når vi taler udligningsreform og infrastruktur, for eksempel færgedrift, så tænker Henriette Kjær nok mere på Aarhus end på Djursland, og derfor er jeg enig i, at vi skal finde vores egen kandidat, men vi er også nødt til at finde den rigtige, ellers er vi lige vidt."

null

Publiceret 07 May 2010 14:11