Brugsuddeler Thomas Koustrup kunne præsentere medlemmerne for et pænt regnskabsresultat i 2009 på SuperBrugsen Ryomgård nyligt afholdte generalforsamling.

Brugsuddeler Thomas Koustrup kunne præsentere medlemmerne for et pænt regnskabsresultat i 2009 på SuperBrugsen Ryomgård nyligt afholdte generalforsamling.

Pænt overskud i SuperBrugsen Ryomgård

Trods et lille fald i omsætningen kom SuperBrugsen Ryomgård godt ud af 2009 med et overskud på 408.000 kroner.

Af
Af Lars Norman Thomsen

SuperBrugsen Ryomgård firedoblede sit overskud fra 96.000 kroner i 2008 til 408.000 kroner i 2009 efter skat, og det på trods af et beskedent fald i omsætningen, derhovedsageligt skyldes, at der i en periode har været lukket for benzinsalget, fordi SuperBrugsen skulle have installeret et nyt anlæg.

Nyt benzinanlæg og flere parkeringspladser var de store nyheder i 2009. I 2010 har SuperBrugsen fået hvervet som håndkøbsudsalg for hovedapoteket i Ebeltoft efter, at den ny apoteksstruktur er kommet på plads på Djursland, og apoteksudsalget i Ryomgård er i historie. Det betyder, at bestilt medicin nu kan afhentes i SuperBrugsen Ryomgård, ligesom der er et mindre lager af receptfrie apoteksvarer. Efter de første indkøringsvanskeligheder kører systemet nu tilfredsstillende. Brugsen har siden udvidet kassebetjeningen, så der nu er 3 fuld ud byggede kasser

Nye medlemskort

Fra 1. maj 2010 indfører FDB en ny model for andelskapital, som også berører SuperBrugsen i Ryomgård. Indenfor det kommende halve år vil alle medlemmer få nye medlemskort. Det nye kort bliver en forløber for et nyt system, kaldet coop plus, som afløser det tidligere dividendesystem. Når kunden handler og får scannet sit kort, samler han eller hun point efter et system, som stiger progressivt måneden ud. Når medlemmer har samlet et antal points, kan de bruge dem til at handle for på coop plus torvet.

Publiceret 07 May 2010 12:36