Anders Fløjborg tiltræder stillingen som ældrechef i Norddjurs Kommune 1. juni 2010.

Anders Fløjborg tiltræder stillingen som ældrechef i Norddjurs Kommune 1. juni 2010.

Norddjurs henter ældrechef i egne rækker

Anders Fløjborg bliver ny ældrechef i Norddjurs Kommune og tiltræder stillingen 1. juni 2010.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Anders Fløjborg, 45, bliver ny ældrechef i Norddjurs Kommune. I forvejen har han et særdeles fint kendskab til kommunens ve og vel. I øjeblikket er han leder af kommunens særlig tilrettelagte ungdomsuddannelse på Ravnholtskolen i Grenaa. Tidligere har han blandt andet været chef for beskæftigelsesafdelingen i Norddjurs Kommune og før kommunesammenlægningen områdeleder i Grenaa Kommunes børn og unge rådgivning.

Som ældrechef får Anders Fløjborg base i Grenaa, og herfra skal han varetage det overordnede ansvar for ældreområdet og cirka 900 medarbejdere.
Opgaverne omfatter driften af 10 plejehjem/plejecentre, hjemmeplejen – som er opdelt i område Øst og område Vest, træningsområdet og hjælpemidler, den kommunale madordning og visitation.
Desuden skal ældrechefen i den kommende tid blandt andet medvirke ved gennemførelsen af Norddjurs Kommunes ældrebolighandlingsplan og etableringen af Djurs Mad I/S, der laves i samarbejde med Syddjurs Kommune.

Anders Fløjborg er uddannet socialrådgiver og har gennemført videreuddannelsen Master of Public Management. En uddannelse henvender sig til ledere i den offentlige sektor, der ønsker at udvikle både ledelseskompentencer og viden om en sektors specifikke opbygning.

Publiceret 07 May 2010 09:51